Отзиви от клиенти за СПА хотел Танне:
Уютен и чист хотел, любезен персонал, добре поддържан спа център.
Закуската беше разнообразна и вкусна. Аз и семейството ми станахме много доволни от престоя си.
Velina 5
Чисто, топъл басейн, хубава храна
Elena 5
Прекрасно отношение от страна на персонала. Много вкусна храна и то в изобилие. Стаите са уютни, чисти и подредени. С удоволствие ще посетим отново!
Ася 5
Чудесен хотел с прекрасен екип от любезни и отзивчиви професионалисти. Спазват се всички хигиенни и санитарни изисквания. Храната е изобилна и вкусна. В зоната за релакс и спа има много съоръжения, а водата в минералния басейн е топла и лековита и се доставя с цистерна от с. Елешница. Има механа, прекрасна градина и детски кът.
Препоръчвам СПА хотел Танне на всеки, който иска да усети красотата на природата, да подиша чист въздух и да си почине в уютна обстановка с невероятна гледка към Пирин.
Много приятно място. Но трябва да има място и на вън за закуска и вечеря когато е включена или терасата да е леко отворена.
Прекрасно място с любезен и отзивчив персонал.Стаи и кухня страхотни.
Прекрасно място, с изглед към три планини!
Удобно, чисто и вкусно!
Останахме много доволни. Бихме дошли отново.
Petar 5
Много хубаво място за почивка. Ползвахме само SPA комплекса и останахме много доволни. Добра хигиена. Не е пренаселено и водата в атракционния кът се отоплява.
Leonid 5
I really enjoyed the service and spa facilities on site. For me it was more than enough to spend there 2 hours in order to relax completely. Towel, bathrobe and locker key was given upon arrival on reception.
Покажи още ревюта