Бизнес 0
2761
Вече сме част от семейството на Нетинфо! Публикувано на 02 Октомври 2014 от Десислава ·
Най-голямата дигитална медийна група в България "Нетинфо" придоби 25% от Grabo.bg и от сайта за пазаруване на маркови стоки Trendo.bg. Заедно с нашия нов партньор вярваме, че тази сделка ще постави началото на една успешна съвместна дейност, за да ви предлагаме още по-атрактивни услуги и продукти!"Нетинфо" е най-голямата дигитална медийна компания в България. Създадена е през 1998г и нейно дело са сайтовете vbox7, vesti.bg, sinoptik.bg, dox.bg, abv.bg, gbg.bg и много други. Тази стъпка е част от стратегията на компанията да увеличава дигиталното си портфолио и да диверсифицира бизнеса си.

Grabo.bg продължава да е лидер на пазара за онлайн търговия на услуги, а клубът за пазаруване Trendo.bg набира все повече скорост. Подобно партньорство с гиганта в дигиталните медии на българския пазар означава още повече рекламно присъствие за нашите търговски партньори. Така ще привлечем още по-големи брандове и ще разширим диапазона на предлаганите оферти!
Автор

Деси обича да посещава редовно всякакви концерти, пърформанси и фестивали, да се среща с интересни хора и котки, и да намира себе си в думите. Или да се губи.

Коментари

Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се