Новини 0
2356
Опознай България с Grabo.bg Публикувано на 14 Юли 2014 от Десислава ·
Едно от най-хубавите неща на лятото е възможността да попътувате с приятели или пък със семейството. Вече сте били на доста местенца из нашата красива родина, но сме сигурни, че има и доста, за които дори не подозирате. Затова спретнахме един Пътеводител, който да ви помогне да си изберете следваща дестинация или пък да видите какво има близо край вас, което можете да посетите.Пътеводителят е разделен по категории, за да може да посочите какви точно са интересите ви – Природни или Културни забележителности. Ако пък сте решили, че искате да се повеселите на някой фестивал или събор, избирате категория Събития и стягате багажа за надсвирване с гайди или пък малко джаз в Банско.Всяка категория има свои подкатегории, с които можете да зададете още по-точни критерии на местенцата, които искате да посетите. Пътеводителят предлага и възможността да си изберете подходяща оферта за изгодно настаняване в близост до избрания от вас обект. Вдясно под картата, на която е означено мястото, може да видите колко подходящи активни оферти имаме в сайта в момента.
С един удар няколко заека:
- ще си изберете някоя нова, непосещавана до момента дестинация
- ще научите повечко за мястото, което предстои да видите
- ще намерите някоя страхотна оферта за нощувки в района
- ще видите какво можете да посетите в близост до мястото, където сте отседнали.

Това е от нас, а за вас остава да си изкарате хубаво, и да ни изпратите снимки и кратко разказче, което можем да споделим с нашите читатели тук.
Приятно пътуване!
Автор

Деси обича да посещава редовно всякакви концерти, пърформанси и фестивали, да се среща с интересни хора и котки, и да намира себе си в думите. Или да се губи.

Коментари

Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се