Новини 0
8076
За тайнството и традициите на Бъдната вечер Публикувано на 16 Декември 2021
Бъдни вечер. Може би най-специалната вечер през годината. Може би точно тогава, когато се събираме с близките си хора край трапезата, притихваме, позволяваме на цялата динамика на живота да поспре и се замисляме върху истинската същност на коледните празници. Разбира се, в съвременния свят традициите отдавна не са същите като преди 100 години, а привичките ни и липсата на време ни пречат да се посветим по-дълбоко на празника. И все пак, за да не умре традицията и да запазим поне част от нашите родни обичаи, е добре да си припомняме как са отбелязвали бъдната вечер нашите прадеди.



Прочети още
Новини 0
1873
Рецепта за уют през декември Публикувано на 10 Декември 2021
Декември - месецът, който свързваме с Коледа, празници, срещи с близки хора подаръци. Но и честичко си мислим как декември е месецът с по-малко дневна светлина, студени дни и тъмни нощи. Как да създадем повече уют през декември?
Този въпрос ни възниква често и хвърляме не малко мисли, усилия и не на последно място средства в него. Затова решихме да споделим с теб няколко идеи за уют в най-студените месеци от годината.



Прочети още
Новини 0
3034
Как да бъдеш оригинален с подаръците тази Коледа? Публикувано на 19 Ноември 2021
Времето застудя, коледният хит на Марая Кери вече е нагласен да започне да звучи отвсякъде, а някъде извадиха дори коледната украса. И въпреки че, до Коледа остава още малко повече от месец, въпросът за коледните подаръци бавно, но сигурно започва да си пробива път в главата ни.



Прочети още
Новини
1378
Правила на играта ”Спечели SPA уикенд за двама в Спа Комплекс Александър, Златоград" Публикувано на 11 Октомври 2021
1. Организатор на кампанията и официални правила:
Онлайн играта ”Спечели SPA уикенд за двама в Спа Комплекс Александър, Златоград", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.



Прочети още
Новини
1100
Правила на играта ”Спечели SPA почивка за двама край Банско в Cornelia Boutique Hotel & SPA" Публикувано на 27 Септември 2021
1. Организатор на кампанията и официални правила:
Онлайн играта ”Спечели SPA почивка за двама край Банско в Cornelia Boutique Hotel & SPA", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.



Прочети още
Новини 0
3174
Кампанията ни с Visa приключи! Виж кои са победителите Публикувано на 27 Септември 2021
Есента вече официално е тук, а с идването й приключи и кампанията на Grabo с Visa. През цялото лято всеки клиент, който регистрираше картата си Visa в Grabo.bg, получаваше във виртуалния си портфейл 5% cash back от всяка покупка на сайта.
Освен, 5% обратно, всеки клиент участваше и в томбола за 6 награди.
Ето кои са и победителите, които изтеглихме.



Прочети още
Новини 72
3069
Правила на играта ”Спечели SPA почивка за двама в Апартхотел Сейнт Джордж Палас****, Банско" Публикувано на 16 Август 2021
1. Организатор на кампанията и официални правила:
Онлайн играта ”Спечели SPA почивка за двама в Апартхотел Сейнт Джордж Палас****, Банско", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.



Прочети още
Новини
6289
Тутурнето на Тутурутка - не пропускай двучасовия мултимедиен спектакъл "Няма здрасти" - в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Сливен, Велико Търново, Свети Влас, Бяла Публикувано на 11 Юли 2021


Царете на хумора Тутурутка къртят мивки с невиждан двучасов мултимедиен спектакъл, събрал най-новите им скечове и песни. Публиката ще чуе за пръв път на живо пресните хитове на групата "Няма здрасти" и "100 години", ще проследи обзора на европейското по футбол в рубриката "Голямата балтия" и тежкия живот на самотните "Моряшки съпруги" по барове и ресторанти. Очаква ви и уникален тиймбилдинг с Бат Жоро - най-точния професор по "Кръчмаркетинг и Банкетъринг".

Ако гледате - ще съжалявате. Ако не - два пъти повече!
Прочети още
Новини 19
4865
Правила на великденска игра ”Спечели All Inclusive почивка за двама в Prestige Deluxe Hotel Aquapark****, Златни пясъци Публикувано на 25 Април 2021
1. Организатор на кампанията и официални правила:
Онлайн играта ”Спечели All Inclusive почивка за двама в Prestige Deluxe Hotel Aquapark****, Златни пясъци", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.



Прочети още
Новини 1
1887
Официални правила на играта ”Спечели почивка за двама и безплатно настаняване на домашен любимец в Комплекс Форест Нук, Пампорово Публикувано на 09 Март 2021
1. Организатор на кампанията и официални правила:
Онлайн играта ”Спечели почивка за двама и безплатно настаняване на домашен любимец в Комплекс Форест Нук, Пампорово", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.



Прочети още
5