Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се
Разни 11
5066
Тайната агентура на Grabo.bg Публикувано на 06 Юни 2012
Три горещи точки на България - три екипа, които водят благородна борба. Те издирват и намират, те действат право в целта, те са винаги подготвени, те мислят за клиентите си. Не, не става дума за последния екшън сериал с тайни агенти на ЦРУ, а за екипите ни от търговски представители. И все пак, те имат много общо с именитите разузнавачи!

Нека ви запознаем с нашата тайна агентура в София, Варна и Пловдив. Те са мотивирани да издирват най-добрите бизнес-партньори, да договарят най-добрите сделки и да ви осигуряват стрaхотни оферти за грабене. И не си мислете, че носят шлифери с вдигната яка и тъмни очила – напротив, те са усмихнати, приветливи и открити!

Прочети още
Разни 0
3183
Тишо разказва за Grabokrupko и Bezgrabotna Siromahova, докато убива последния час от работния ден! Публикувано на 04 Юни 2012
През следобеда на един хубав ден, точно час преди края на работния ден, Тихомир Тодоров (Тишо) търсеше нещо интересно за правене. Влезе във Facebook и почна да разглежда какво последно се е случвало. "Я, Grabo.bg са пуснали нова игра! Измисли най-изчанченото име с думата "граб" и можеш да спечелиш награда. Хм, да се пробвам?" И ето какво се получи - не име, а цяла история, и то на английски. Прочетете я по-долу.


Тишо и семейство му.
Прочети още
Разни 0
3715
Запознайте се с нашите Grabo(машни) любимци! Публикувано на 30 Май 2012 от Десислава
След като се запознахме с вашите домашни любимци в конкурса „Аз и моят домашен любимец”, решихме, че ще бъде честно да запознаем вас с нашите. След кратко проучване сред Grabo екипа се оказа, че не малка част от него си има своя любима животинка вкъщи – кой една, кой повечко. Прочетете как се казват, какво обичат да правят и как ги виждат техните собственици. Мяу!


Домашните на Ели - котаракът Дарко, папагалът Иля и чинчилата Емил.
Прочети още
Новини 4
7734
Вашата Grabo история - разкажете я! Публикувано на 28 Май 2012


Отивате на суши с ваучер от Grabo.bg, а към вкусното хапване, заведението прибавя и бутилка хубаво вино плюс десерт. Малчуганът вкъщи се е наместил комфортно пред компютъра и е грабнал няколко ваучера от ваше име, без дори да заподозрете. Срещате старо гадже на театрална постановка от Grabo.bg и от дума на дума нещата май отново ще се получат. Това са вашите истории, а ние искаме просто да сме част от тях.

Изпращайте ни приключенията си с Grabo.bg на с текст "Моята история" - всяка седмица в блога ни ще бъде публикувана по една забавна, романтична или интересна история, а нейният автор ще получи награда.

Нека вашата история е и наша!
Прочети още
Разни 1
4542
Живот на ръба на екстремното – Атанас Коев, Extreme Bulgaria Публикувано на 22 Май 2012 от Валентина
Какво ли е целият ти живот да бъде екстремен? Атанас Коев знае най-добре, понеже неговият е точно такъв. Основател на Extreme Bulgaria и щастлив баща на три деца - Боян, Сияна и Ясен, Наско създава клуба за екстремни спортове и туризъм, след 20 години стаж в българската авиация.Освен с летене във всичките му причудливи форми, той се занимава и със скачане с бънджи, оффроуд с бъги, и не по-малко вълнуващата езда. Но талантите му съвсем не спират дотук. Този екстремен човек има и лирична страна - пише разкази, стихове, а от скоро дори и музика. Стана ти любопитно, нали?
Прочети още
Разни 4
3313
Руми и Нора от Пловдив ни написаха стихотворение... Публикувано на 18 Май 2012
В работния чат на копирайтърите пристига линк. Отваряме го и зачитаме с интерес. Руми Николова и Нора Гълева, от Пловдив, имат запитване по офертата ни за остров Бали.

А то започва така...

Днешната ви оферта е вдъхновение
да напишем следното стихотворение
приемете го като забавление,
но може и като дарение :)

От колежките животът ни е застрашен
главите им надуваме за Бали всеки ден!
С най-сърдечни поздрави (и молби)
чакаме ваучерите призори :P

Ода за о. Бали

О, Бали, три дена не сме спали,
пет дена не сме яли,
цял живот за теб сме мечтали!
Прочети още
Разни
3059
Марто и Ричи - момчето и неговият далматинец Публикувано на 14 Май 2012
Мартин Лилов (Марто) от Варна и неговият домашен симпатяга - далматинецът Ричи, са поредните победители в наша игра. Снимката им беше една от най-свежарските в конкурса "Аз и моят домашен любимец", и може би затова събра 1274 гласа.

Марто е момче с коса на иглички, нестандартно отношение към живота и горд жител на морската ни столица. А Ричи - е, и той е същият щурак като собственика си.

Прочети още
Новини 2
3547
За новия дизайн на Grabo.bg и още приятни изненади Публикувано на 26 Април 2012
Здравейте! Сигурно сте забелязали, че от няколко дни Grabo.bg има нова структура на списъците с оферти. Вярвам, че направихме разглеждането и намирането на оферти по-лесно за всички.Основната новост, която въвеждаме е статичното меню с категории вляво. То ви позволява във всеки момент по-лесно да смените категорията, която разглеждате, както и да се върнете в страницата с всички оферти. Менюто е статично, когато се скролва надолу, за да е винаги видимо.
Прочети още
Анкети 7
22758
Гласувай за най-яка първоаприлска шега - победителят ще ходи в Банско! Публикувано на 30 Март 2012 от Десислава
„Светът е оцелял, защото се е смял!”. А за да ви помогнем да се посмеете хубавичко, в Grabo.bg решихме по случай 1-ви Април да ви попитаме за най-яките шеги, които сте правили. Имахте 9 дни на разположение, след което помолихме комиците от Големите, като специалисти по смеха, да подберат най-яките истории, за които да гласувате.Веселин Стоянов, Борис Лапшов, Рая Белева, Анелия Луцинова и Катето Евро прегледаха внимателно вашите предложения, посмяха се добре и избраха 12 шеги, които да се борят за наградата - романтичен SPA уикенд с масажи и шампанско за двама в Хотел Бъндерица, Банско!
Прочети още
Новини 1
7781
Супер Визо - актьор, търговски директор и още нещо... Публикувано на 12 Март 2012


Велизар Величков едва ли има нужда от представяне по обичайните начини – познавате го както от малкия екран - "Домашен Арест" по bTV, така и от театралната сцена. Но дали знаете, че той не съвсем случайно е и търговски директор на Grabo.bg за град София? Да, той е част от екипа от самото начало, и то каква!
Прочети още
6