Новини 3
37878
Grabo.bg и Своге те предизвикват да споделиш своите малки удоволствия - и да спечелиш! Публикувано на 27 Октомври 2014 ·
Всички обичаме онези малки неща, които ни карат да се чувстваме по-добре - срещите с приятели, любимата песен, разходките на слънце през есента... А кои са твоите малки удоволствия?



Grabo.bg и Своге те канят да ги споделиш, а с малко късмет - и да спечелиш! Защото едно малко удоволствие може да ти донесе голяма награда :)

Как? Влез в сайта www.malkiudovolstvia.bg или на Facebook страницата и следвай стъпките. Всеки ден може да си сред десетте късметлии, които печелят по 50лв за пазаруване в Grabo. А големите награди са три тридневни почивки за четирима - за да споделиш и големите удоволствия с любимите хора!

И така, няма какво да му мислиш - очакват те стотици малки удоволствия!

За периода на промоцията (20.10 – 30.11.14г.) могат да бъдат спечелени 420 награди. За регистрация и детайли посетете malkiudovolstvia.bg или facebook.com/svoge.bg. Участието в играта не е обвързано с покупка.
Коментари
Успех на всички :) Аз вече участвам и ще се надявам поне на дневна награда :)
Преди 9 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
Аз днес си спечелих награда. Щастлива съм.
Успех на всички,които играят :)
Преди 9 години
Стоян, mmm mmm и mmm mmm харесват това

Стоян Честито!

преди 9 години

Даллева Благодаря :)

преди 9 години

ГАЛИНА да

преди 8 години
Опцията "Твоите малки удоволствия" не работи. И да искаш няма как да видиш одобрените ти малки удоволствия. Надявам се да отреагирате преди да свърши кампанията.
Преди 9 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това