Новини 1
2642
Вече над 300 000 клиенти пазаруват в Grabo.bg! Публикувано на 25 Февруари 2015 ·
Казват, че доверието не може да бъде преброено - но според нас то се равнява на 300 000 клиенти, пазарували от сайта ни. Казват още, че няма цена - но ние смятаме, че вашите спестени пари с Grabo са доказателство за стойността му. Затова искаме да ви благодарим, че ни отдавате доверието си и че ни стимулирате всеки ден да ставаме все по-добри професионалисти.



За 4 години сме доказали, че при нас ще намерите най-изгодните оферти, най-забавните приключения и най-релаксиращите удоволствия. Фактът, че толкова много потребители ни се доверяват, ни носи удовлетворение, но и ни подтиква да работим още по-усърдно и всеотдайно.

Щастливи сме, че вече над 300 000 души са намерили по нещо за себе си и своите близки. Grabo е неизменна част от ежедневието на малки и големи - от сутрешната гимнастика, учебните курсове и разкрасителните процедури до екстремните изживявания, пътешествията и почивките.



А за екипа ни винаги е било от първостепенно значение вие, нашите потребители, да сте доволни от предлаганите оферти, отстъпки и отношение при обслужването. Затова се свързахме с нашия 300 000-ден клиент и се поинтересувахме какво е мнението му за Grabo. Късметлийката е една изключително любезна дама, която отговори на всичките ни въпроси.

Ето и кратко интервю с Веселина Георгиева, която е нашият 300 000-ден клиент:

Кога и откъде научихте за Grabo.bg?
Научих за сайта от мои приятели, които ползваха офертите предимно за театрални представления. Посещавала съм с колега представления в Студио 5 с билети, закупени от нея чрез Grabo. Колегата ми е почитател на сайта Ви и редовно ме информира за новостите в него. Тя е и основният ми мотиватор да се регистрирам.

Какво Ви привлече в Grabo.bg, за да извършите първата си пoкупка?
В случая беше конкретна оферта за представление в Музикалния театър, но щеше да се случи по един или друг повод, защото намирам много интересни оферти не само за представления.

Какво харесвате най-много в Grabo.bg?
Разнообразието, възможността да се пести време. Сайтът е разбираем, добре подреден и лесен за ползване. Информацията е обективна и подробна, а отзивите на клиенти са полезно допълнение.

Пазарувате ли активно в интернет? Какви стоки сте си купували? А ако не пазарувате - защо?
Да, пазарувам в интернет - от специализираните сайтове: облекло, аксесоари, козметика, бижута.

Пожелайте ни нещо :)
Пожелавам ви не само да запазите нивото, но и да се развивате. Ако аз съм тристахилядният ви потребител - то пожелавам да ги удвоите много бързо. Пожелавам ви още ентусиазъм и желание за работа, които са условие за постигане на успехи.

Радваме се, че имаме толкова отзивчиви и сърдечни потребители като госпожа Веселина Георгиева! Пожелаваме ѝ още много щастливи емоции с Grabo.bg. Гордеем се, че вече над 300 000 грабомани са наши приятели! Благодарим ви!
Коментари
За първи път използвах услугите на сайта за лятната си почивка тази година.
Безкрайно се разочаровах!Моля ви не допускайте такива измамници да провалят почивката на хората!На кратко казано имаше оферта през февруари от еднолична фирма-Беатрис Петрова за Кранево,хотел Атлас.
Хора,видите ли това име не се обвързвайте с нейните предложения,защото ще попаднете в една помийна яма!Пълна измама!В последните дни преди пътуването ми тя ми извести,че няма да почивам в Кранево,а на спирка Чайка! Останах излъгано от всичка страни.Мисля,че такива хотелиери,а те са далеч от този бизнес,трябва да бъдат отстранени.Повече няма и да помисля да ползвам услугите на сайта като цяло.Не знаеш на какво ще попаднеш!
Преди 9 години
ГАЛИНА, mmm mmm и mmm mmm харесват това

ГАЛИНА да

преди 8 години