Новини 1
7718
Огромна опашка пред централата на Grabo заради олио на половин цена Публикувано на 01 Април 2022

Разтърсващи сцени се разиграха в центъра на Пловдив, където се намира централата на Grabo. 


След публикувана оферта за олио на половин цена, стотици пловдивчани, а и гости на града, започнаха да се редят пред офиса на компанията още от 04:30 сутринта. Опашката започваше отвъд реката и продължаваше по близкия мост, за да достигне до входната врата на сградата.

Прочети още
Новини 1
2718
Дестинациите в Гърция с ТОП оферти за лято 2022 Публикувано на 22 Март 2022

Все повече българи предпочитат Гърция за своята лятна почивка. Тази тенденция беше поставена на пауза по време на пандемията, но тази година най-вероятно потокът към южната ни съседка ще върне обема си отпреди 2020-та година, а много вероятно е и да го увеличи. Защо Гърция? Този въпрос има няколко отговора и всички ги знаем - страхотна природа, невероятни гледки, чисти и спокойно море, добро обслужване и извънземна храна. Не на последно място Гърция ни е супер близо, независимо дали ще отидем на север или ще изберем някои по-южни острови.

И тази година се постарахме да подберем най-добрите оферти в различни дестинации в Гърция. Ето кои са нашите топ 5 предложения за места, които за момента предлагат и най-добрите оферти.


Прочети още
Новини
5822
5-те най-добри турски хотели за вашата лятна почивка през 2022 Публикувано на 14 Март 2022

Турция се превръща във все по-любима дестинация на българите със своите луксозни курорти на достъпни цени. Известни със своето гостоприемство, богат и вкусен all inclusive бюфет, перфектно обслужване и разбира се, прекрасна природа, турските курорти и тази година привличат вниманието, особено при офертите за ранно записване.

За да ви спестим време и да ви помогнем при избора на хотел за вашата лятна почивка в Турция подбрахме 5-тте най-добри турски хотела за 2022. Ето кои са те:

Хотел Labranda Ephesus Princess*****, Кушадасъ

 

Прочети още
Новини 0
3057
Рано пиле, рано пее и хваща хубави цени за морската си почивка Публикувано на 07 Март 2022

Март вече е тук, а с плахите опити на слънцето да ни стопли идват и мислите за море, почивка и разбира се…колко ще ни струва почивката тази година. С тази нарастваща инфлация и нестабилна икономическа и политическа обстановка е нормално подобни въпроси да изникват в съзнанието ни. Ето защо решихме да припомним за опцията “ранно записване”, която освен много нерви, може да ви спести и не малко пари.

Прочети още
Новини 0
2448
Идеи за един дълъг уикенд покрай 3-ти март Публикувано на 22 Февруари 2022

Февруари напредва, а температурите вече подсказват за пролет. С хубавото време все повече ни се иска да започнем отново да пътуваме и да се радваме на нови или пък добре познати, любими места. Традиционно покрай националните празници гледаме да съчетаем с малко отпуска и да се насладим на някой дълъг уикенд. През 2022-ра година това няма да е трудно. За целта е необходимо да си пуснем отпуска само на 4.03 и да се порадваме на едни хубави четири почивни дни.

Прочети още
Новини 0
6235
Хайде на шопинг в… Турция Публикувано на 14 Февруари 2022
Нашата южна съседка Турция винаги е била привлекателна за пътуване. Хубави курорти, богат all inclusive, космополитният Истанбул, близкият Одрин - причините да посетиш Турция не са малко. В последните години обаче те се увеличиха с още една - евтиният шопинг. Политиката на Ердоган води до постоянен и сериозен спад в цената на турската лира. Вследствие, последните месеци тя достигаше и до смешната стойност от 11ст. Към 01.02 цената на турската лира е 13ст. Само за сравнение, 10 години по-рано, през 2012 цената на турската лира е била 3.87лв.



Прочети още
Новини 0
928
Свети Валентин - как празнуват любовта в различните страни по света Публикувано на 31 Януари 2022
Колкото и дискусии да поражда въпросът дали да празнуваме Свети Валентин или не, истината е, че няма нищо лошо в това да имаме още един повод да изразим любовта си, Разбира се, колкото по-често караме любимия си човек да се чувства оценен и обичан, толкова по-добре. На Свети Валентин обаче можем да измислим и някакъв по-специален подарък или пък взаимно преживяване, за да отбележим и Деня на влюбените. В крайна сметка защо не, ако ще предизвикаме още една усмивка насреща ни?



Прочети още
Новини 13
1966
Спечели SPA почивка за двама в СПА хотел Персенк, Девин Публикувано на 28 Януари 2022
1. Организатор на кампанията и официални правила:
Онлайн играта ”Спечели SPA почивка за двама в СПА хотел Персенк 5* , Девин", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.



Прочети още
Новини 0
16597
Най-добрата оферта за зимна почивка - пълен пътеводител за откриването й Публикувано на 20 Януари 2022

Януари вече е преполовен, а ски сезонът е в разгара си. Поглеждаме честичко към заснежените върхове в планината и си мечтаем за бяла приказка, топъл чай и достатъчно сняг по пистите. Вече отложихме веднъж ски почивката си за след празниците - най-честото съображение са по-високите цени и цялостната олелия около Нова година. Затова след като тя мина, сме готови да потърсим идеалната оферта за почивка и да стегнем багажа. Коя е обаче е идеалната оферта и как да угодим на цялото семейство? Особено, ако не всички карат ски.

Прочети още
Новини 0
2925
Имените дни - традицията да почитаме имената си и тяхното свещено значение в живота ни Публикувано на 12 Януари 2022

През януари ни е най-сладко да си говорим за имените дни. Коледа и Нова година вече се зад гърба ни, но празниците съвсем не са приключили. Предстоят два месеца с много имени дни. Защо точно зимата е толкова богата на имени дни?

Прочети още
4