Новини 0
1500
Великден - да пътуваме или не за празниците? Публикувано на 05 Април 2022 ·

Тази година Великден се пада в неделята на 24-ти април. Почивните дни покрай празниците отново са чудесен повод да организираме за нас и семейството ни или пък приятели една хубава пролетна почивка. Официалните почивни дни са 21.04 (петък) и 25.04 (понеделник). Т.е. събира се една хубава поредица от 5 почивни дни, а ние нямаме търпение да съберем багажа и да се насладим на почивка или приключение в България, а защо не и в чужбина. 

Специално за великденските празници събрахме за вас подходящи оферти за всеки вкус и джоб. Първо обръщаме поглед към България. Хотелите в Банско предлагат специални пакети за Великден. Повечето включват SPA глезотии, някои предлагат празничен обяд или вечеря, други пък са на 24h Ultra All Inclusive. Самото Банско е приятно за разходка по всяко време на годината и има какво да предложи за забавление и извън активния ски сезон. Боровец също има подходящи предложения, включително наем на вила за четирима или петима, ако компанията е по-голяма. 

 

Ако предпочиташ планина, но не обичаш ски курортите без сняг, можеш да разгледаш и предложенията ни в Родопите. Планината е просто приказна през пролетта и очарова със спокойствието и пасторалните си гледки. Добринище, Велинград, Цигов чарк са малка част от предложенията за почивка там. Най-често офертите са на малки семейни хотели или къщи за гости. Велинград, разбира се, предлага традиционно много SPA пакети, които да ви помогнат да релаксирате пълноценно след зимата и да се заредите със сили за новия сезон. 

Арбанаси, Копривщица, Карлово, Велико Търново също имат с какво да ви изненадат, ако предпочитате планината. Ако обаче в края на април вече ви се иска да видите морето отново, можете да погледнете великденските оферти на редица морски хотели. За любителите на курортите Слънчев бряг и Златни пясъци имат интересни предложения, повечето на база All Inclusive. Ако предпочитате по-малките населени местенца, можете да намерите оферти и за Царево, Несебър и дори Камчия

Какво предлага сайтът за Великден в чужбина? 

Ако ви се иска да опитате някаква екзотика, имаме оферти за Коста Брава на цени от 759лв за 7 нощувки със закуски и вечери, плюс самолетен транспорт и обиколка на Барселона. Великден може да ви отведе и в Египет или Дубай. Най-много са офертите за близки дестинации като Турция и Гърция. Великден на Халкидики или пък оферта за Бодрум, Анталия и дори Кападокия, тук предложенията са многобройни. Албания, Черна гора, Ирландия, Унгария - това са част от дестинациите, които предлагат възможност за пътуване по време на великденските празници.

 

 

Остава само да решите как искате да изкарате празника - традиционно вкъщи с много козунаци и яйца, на пълна почивка със SPA глезотии или пък на пътешествие до нова дестинация. От нас са офертите, а за вас остава да изберете и да стегнете багажа, ако решите в полза на почивката и пътуването. Толкова почивни дни не са за изпускане, нали?