Новини
2453
Правила на играта ”Спечели СПА и ски почивка за двама в Парк-хотел Гардения****, Банско" Публикувано на 12 Декември 2022

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели СПА и ски почивка за двама в Парк-хотел Гардения****, Банско", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Прочети още
Новини 2
2538
Няколко факти за Никулден, които може би не знаете Публикувано на 02 Декември 2022

На 6 декември отбелязваме Никулден. Ето защо решихме да съберем няколко интересни факта за празника и за Свети Николай. Споделете ги с някой именик или пък ги разкажете на празничната трапеза край традиционния шаран. Знаете ли, че…

Прочети още
Новини 2
1118
Отбелязваме Деня на християнското семейство Публикувано на 21 Ноември 2022

На днешния ден отбелязваме Деня на християнското семейство. Това е празник на единството на семейството. Празник  в който всеки трябва да се огледа и да благодари за това богатство, което има до себе си! 

Прочети още
Новини 0
1691
Всяко дете помни своя първи треньор Публикувано на 28 Октомври 2022

В навечерието на международния ден на треньора 30 Октомври, решихме да ви запознаем с директора на детско-юношеската академия на професионален футболен клуб “Спартак” Варна, Васил Петров. Той ще ни разкаже малко повече за призванието да си треньор.

Прочети още
Новини 0
917
Изберете операта! Публикувано на 25 Октомври 2022

В световния ден на операта решихме да ви представим една от най-големите оперни институции в България, а именно Държавна опера Варна. За да ни разкаже повече за историята, същността и дейността й, решихме точно днес да си поговорим с Даниела Димова, директор на Държавна опера “Варна”.

Прочети още
Новини 0
10130
ТОП 5 дестинации за туризъм в България през есента Публикувано на 10 Октомври 2022

Ето нашата класация за топ есенни дестинации, които да нахранят сетивата, душата и да отпуснат тялото. 

  1. Огняново

Село Огняново се намира само на 10км от град Гоце Делчев и е известно с минералните си бани. Мястото е особено красиво през есента и освен спа глезотии предлага и чудесни възможности за разходка. Много ценен исторически паметник са руините на римския град Никополис ад Нестум, само на 15 минути с кола от селото. Лесно и бързо можете да се разходите и до селото-музей Ковачевица. В Огняново можете да намерите прекрасни места за настаняване, като повечето оферти включват и спа услуги като външен отопляем басейн, релакс зона и дори външно барбекю с гледка към планината. 

   

Прочети още
Новини 5
1989
Grabo.bg отпразнува 12-тия си рожден ден Публикувано на 26 Септември 2022

Още една година измина и на 6 септември любимият ви сайт за онлайн пазаруване и услуги стана на 12 години. За да отбележим рождения си ден стегнахме багажа за Слънчев бряг и отпразнувахме повода подобаващо в DAS Club Hotel Sunny Beach. Благодарим ви, че сте с нас вече толкова години и ни давате стимул да се самоусъвършенстваме и да вървим напред. Днес споделяме с вас малко снимки на усмихнатия ни екип и слънчевия рожден ден.

Прочети още
Новини 0
2886
Есента - най-доброто време за нови пътешествия Публикувано на 14 Септември 2022

Да, точно така. Есента наистина е най-приятното време да предприемеш поне едно от всичките пътешествия, за които си мечтаеш. Времето е повече от чудесно, лятото вече с неговата динамика вече е зад нас, а и моментът е точният да се заредим с хубави емоции преди зимата.

Ето защо подбрахме за теб няколко предложения за екскурзии, по-близо или пък по-далеч, според желанията и възможностите ти.

 

Прочети още
Новини 0
6713
Септемврийски празници - идеи за почивка Публикувано на 10 Август 2022

Лятото бавно върви към края си и единствената мисъл, която ни крепи е, че идва септември с две поредици почивни дни. С по един ден отпуска и прилежащите уикенди покрай 6-ти и 22-ри септември ще успеем да си почиваме по 4 дни. Сега започваме да мислим обаче къде бихме искали да ги изкараме и да си кажем “чао” с лятото. Дните около 6-ти септември вероятно ще стават все още за морска почивка и на българското Черноморие. Спокойствие, море без вълни, меко време и леката меланхолия на ранната есен - чудесно време да се насладите истински на морето, нали? Подбрахме няколко оферти за морска почивка покрай тези дати. 

Хотел Paradise***, Поморие

Хотелът разполага с новoоткрит релакс център с изглед към морето, а в офертата за нощувка със закуска влиза и бонус една лечебна процедура. Цената започва от 54лв на човек в двойна стая и 62лв в студио.

Прочети още
Новини
409
Официални правила на играта ”Give Away с Lavera" Публикувано на 05 Август 2022

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Give Away с Lavera", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Прочети още
2