Новини 13
1958
Спечели SPA почивка за двама в СПА хотел Персенк, Девин Публикувано на 28 Януари 2022 ·
1. Организатор на кампанията и официални правила:
Онлайн играта ”Спечели SPA почивка за двама в СПА хотел Персенк 5* , Девин", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.





2. Продължителност на кампанията:
Кампанията стартира на 28.01.2022 (петък) с краен срок 13.02.2022 г. (неделя) и важи за територията на България.

3. Описание на наградите:
На 14.02.2022 г. (понеделник) ще бъде обявен ЕДИН печеливш, който да получи следната награда, осигурена от СПА хотел Персенк 5* , Девин:
2 нощувки със закуски за двама в двойна стая плюс ползване на басейн, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, зона за релакс, приключенски душ, фитнес, персонален сейф, паркинг и станция за зареждане на електромобили.
Наградата не включва транспорт. Наградата може да се ползва в периода до 30 април 2022 година в дни по избор на печелившия, според заетостта на хотела и не важи за настаняване по време на официални и национални празници.
Наградата ще се разпредели на случаен принцип чрез томбола сред всички участвали за периода на кампанията.

4. Механизъм на кампанията:
Всеки фен на страницата на Grabo.bg и на СПА хотел Персенк 5* , Девин може да участва, като отговори в коментар под поста на въпроса “КОЙ е твоят любим човек и КОЯ черта в неговия характер харесваш най-много?”

5. Процедура по получаване на наградите:
Наградата е ЕДНА и получаването й ще бъде уговорено между печелившия и хотелът, предоставящ наградата. Наградата се тегли на случаен избор от всички коментирали и спазили условията.

6. Право на участие:
Кампанията е валидна за всички физически лица над 18-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България.

7. Отсъствие на парични алтернативи:
Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.

8. Прекратяване на играта:
Организаторът има неотменимо право да прекрати кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

9. Публичност:
С участието в тази кампания участниците разбирати се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително, участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените данни по време на кампанията.

Тази кампания по никакъв начин не e спонсорирана, одобрена, управлявана, или свързана с Фейсбук. Личната информация, която предоставяте, като ставате фен на страницата https://www.facebook.com/grabobg, се предоставя на администраторите на страницата, а не на Фейсбук. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на кампанията и няма да бъде предоставяна на трети лица.

10. Официални правила:
Настоящите Официални правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес: https://grabo.bg/blog за периода на валидност на кампанията. Участвайки в тази кампания, участниците приемат да се ангажират с тези Официални правила и да ги спазват.

Настоящите правила влизат в сила от 28.01.2022 (петък).
Коментари
Моят любим човек е съпруга ми!
Неговата най-истинска черта е всеотдайността към семейството му.На 14-ти февруари точно преди 20г.бе нашата първа среща.Резултат две прекрасни момичета,щастливо и сплотено семейство.
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това

mmm mmm e

преди 4 месеца
Любимият ми човек е приятелят ми! Любимата ми черта в неговия характер е добротата му към хората!
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
Моят любим човек е половинката ми. Чертата, която най-много харесвам в него е това, че е смирен. За него не е важно на 100% да излезе победител от спора. Той знае кога не е прав и кога трябва да замълчи за доброто на нашата връзка. Не позволява на егото да надделее и е способен на всякакви компромиси. Определено това е идеалният партньор!
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
Моят любим човек е моята опора, любов и грижа! Негова отличителна черта е всеотдайността му към любимите му хора и към всичко, което прави!
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
Ana
Любимият ми човек е съпругът ми! Винаги и във всяка ситуация мога да разчитам на него, на подкрепа, съвет, да ме разсмее когато съм тъжна...Той е спокоен, когато аз не съм, разумен, когато съм емоционална, и спонтанен, когато се колебая.
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
Моят любим човек е моят съпругът ми!Една от чертите на характера му ,на която се възхищавам ,но понякога и изнервям е уникалното му спокойствие, подкрепя ме във всяко едно мое решение.Но не само ми е съпруг ,но и Приятел и грижовен баща.
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
45 години минаха когато се срещнахме с моят съпруг и 42 вече изброява "официален" стаж на нашия брак. Винаги ме подкрепя и разбира, каквото и да измисля и каквото и да се случи ;)
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
Любим ми е човекът, който е до мен. Всеотдайността му е отличителната черта.
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
Любимият ми човек е моята най-добра приятелка, Симона! Любимата ми черта в характера и е, че е винаги искренна с мен.
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
Любимият ми човек е приятелят ми и това, което харесвам в него е спокойствието, което проявява при решаването на какъвто и да е проблем и целеустремеността и търпението при следването на своите мечти.
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това
Любимият ми човек е сестра ми! Винаги и във всяка ситуация мога да разчитам на нея, на подкрепа, съвет, да ме разсмее...Тя е спокойна,разумена, когато съм емоционален, и спонтана, когато се колебая.?
Преди 2 години
mmm mmm хареса това.
Моят любим човек е моят съпруг.
Винаги успява да ми даде съвет за всичко, изслушва ме и знае как да ме успокой когато имам тревоги.
Преди 2 години
mmm mmm хареса това.
Моят любим човек е моята дъщеря!Любимата ми черта в нея е безкрайната и доброта!
Преди 2 години
mmm mmm хареса това.