Новини 1
7718
Огромна опашка пред централата на Grabo заради олио на половин цена Публикувано на 01 Април 2022 ·

Разтърсващи сцени се разиграха в центъра на Пловдив, където се намира централата на Grabo. 


След публикувана оферта за олио на половин цена, стотици пловдивчани, а и гости на града, започнаха да се редят пред офиса на компанията още от 04:30 сутринта. Опашката започваше отвъд реката и продължаваше по близкия мост, за да достигне до входната врата на сградата.


Поради ограничението от един стек на човек, мъж, пътувал специално от Симитли, пробва да нареди жената и трите си деца като отделни клиенти. Опитът за хитруване обаче бе бързо забелязан и туширан от други бдителни граждани, които нямаше как да се оставят да бъдат прекарани по толкова подъл начин.


Към 09:30 нервите на чакащите не издържаха и напрежението се нажежи. Почервенял господин се опита да пререди жена в съседство, вследствие на което възникна словесна, а след това - и физическа схватка със съпруга на жената. Дошлите на място полицаи първоначално опитаха да разтърват биещите се, но след като разбраха защо е опашката, също се наредиха, пререждайки възрастна дама от Кючук Париж с мотива, че са “по сигнал”.


"Това е безумие, дошли са хора от София, Радомир и Кресна. Преди малко дойдоха и организирани автобуси от Малко Търново и Дългопол. Пловдивчани трябва да са с предимство" - сподели кореняк-жителка на града, докато разпъваше палатка пред сградата.


Срещаме и германския гражданин Торстен Грюбер, който само преминавал през града на път за Каспичан, но поради опашката, блокирала и двете ленти на пътното платно, се наложило да изчака. “Така и така трябваше да чакам, реших да се наредя и аз. Ще зарадвам двете деца и жена ми в Кайзерслаутерн със стек олио, като се прибера” - заяви практичният немец, който дисциплинирано не пререждаше други хора и втрещи тълпата. 


Продължаваме да следим ситуацията! Очаквайте подробности!

Честит 1-ви април! 

Шегата настрана - в Grabo опашки няма, защото всичко се случва изцяло онлайн: удобно, бързо и сигурно. Цените обаче наистина са проверено най-добрите. Влез и се увери!


 

Коментари
Якоооооооооо
Преди 2 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това