Новини 0
3057
Рано пиле, рано пее и хваща хубави цени за морската си почивка Публикувано на 07 Март 2022 ·

Март вече е тук, а с плахите опити на слънцето да ни стопли идват и мислите за море, почивка и разбира се…колко ще ни струва почивката тази година. С тази нарастваща инфлация и нестабилна икономическа и политическа обстановка е нормално подобни въпроси да изникват в съзнанието ни. Ето защо решихме да припомним за опцията “ранно записване”, която освен много нерви, може да ви спести и не малко пари.

Традицията в ранното записване е особено силна, когато става дума за почивки в чужбина. Българите в последните години поглеждат особено често към Турция и нейните курорти. В това няма нищо странно - ниски цени, страхотно обслужване, прекрасна храна и all Inclusive пакети, които могат да задоволят всеки вкус. Тази година нещата не стоят по-различно. Цените за all Inclusive пакетите отново са доста добри, особено в началото на сезона - май и юни. Тогава и температурите са чудесни, защото след юни могат да станат доста височки. Дидим, Кушадасъ, Алания, Айвалък, Мармарис, Бодрум - офертите на сайта на Grabo.bg предлагат различни дестинации. Цените започват от 244лв за 5 нощувки на база All Inclusive в хотел 4 звезди. Ако решите да ползвате оферта с автобусен или самолетен цените, разбира се вдигат, но пак ще ви излезе много по-евтино. 

 

Другата любима дестинация за лятна почивка е Гърция. Отново на сайта на Grabo.bg има предложения и за ранно записване. Гърция е предпочитана от хората, които не симпатизират толкова на all inclusive идеята за почивка. Предлагат се предимно малки хотели в северната част на Гърция. Повечето са само за настаняване с опция за закуска. Офертите с включен транспорт не са толкова популярни за близките дестинации. Ако желаете повече екзотика, можете да разгледате по-подробно офертите за екскурзии до Лефкада, Корфу, Закинтос и Санторини. Повечето са с включен автобусен транспорт и са на цени от 259лв за 3 нощувки със закуски на Лефкада, плюс транспорт и възможност за круиз из Йонийските острови.

 

Ранните записвания за морска почивка в България също започнаха. Предпочитанията на българите при ранните резервации за ваканция на нашето Черноморие клонят към малките семейни хотелчета на юг Бургас като Черноморец, Созопол, Лозенец, както и Свети Влас, Равда, Поморие, Балчик на север. Интересът към all inclusive пакетите на 4 - 5 звездни хотели също отбелязва растеж. Цените при ранно записване на all inclusive-а започват от 64.90лв за нощувка в Златни пясъци. Много хотели предлагат и специални пакети за Гергьовден и Великден, ако искате да откриете по-раничко морския сезон. Ранните записвания за България най-често обхващат цялото лято, а не толкова само ранните месеци. 

 

Предимствата на ранно записване са много - можете добре да огледате и да изберете нещо подходящо за вас, можете по-добре да планирате бюджета си за лятото, а и тъкмо ще се настроите за слънце, море и безгрижие още отсега. Не можем да кажем, че не е нужно в такъв момент да си помечтаем, нали?