Любопитно 0
3654
Край на скуката с нашите интересни шопинг оферти! Публикувано на 26 Септември 2012 ·
Здравейте, грабомани!

Има дни, в които целият екип от копирайтъри се въодушевява неимоверно. Причината в повечето случаи е някоя, меко казано, грабваща оферта! И понеже тук всички сме маниаци на тема пазаруване, точно интересните шопинг оферти са най-често източник на радост и подскачане по столовете.

Ето за какво сме възклицавали "Ах, колко е яко!" или "Ама че интересно!" в последния месец...



Ако сте фен на нашата Facebook страничка, със сигурност се сещате за поста за Барбароните отпреди броени дни. Спомените ни за сладурските същества бяха провокирани от офертата за барбарон - мекото и удобно пуфче, на което да релаксирате след работа. Ние си имаме два такива в офиса и често-често стават разправии кой да се разположи върху тях...



В категорията geek продукти влизат две предложения - светещата висулка за телефон и сгъваемата бутилка за вода. Идеални подаръци за запалянковците на тема нестандартни джунджурии! А ако добавим и определението "екстремна личност", то задължително в комплекта влиза и безсмъртния телефон Sonim XP2.10 Spirit! Сега вече вашият geek другар е готов да покори Еверест или да се спусне в някоя пещера, без да се тревожи, че ще остане жаден, или че няма да чуе обаждането от мама. :)



Докато сме на по-мъжка тема, всеки истински представител на силния пол трябва да може да защити своята принцеса от нехранимайковците! Ако не ви се ще обаче да прекарвате часове във фитнеса, вместо на дивана вкъщи с пица и въпросната принцеса, грабнете си книга за самозащита. Със сигурност е по-добре да сте техничен, отколкото просто бабанка, нали?

За дамите също имаме какво да предложим. Ако се страхувате, че с едно бижу, колкото и изискано да е то, няма да спечелите овациите в клуба, със сигурност ще сте център на вниманието, ако ноктите ви... светят! Да, светещият лак за нокти е и идеалното решение, за да може половинката ви винаги да ви намери, и в най-тъмната дискотека. :)

А кои са били най-интересните оферти за вас? Ще се радваме да ни споделите, ако някой весел продукт ви е държал усмихнати цял ден!