Новини 0
3635
Коледа е! Нека бъдем по-добри и да помогнем на децата в нужда Публикувано на 21 Декември 2012 от Десислава ·
Коледа е най-светлият християнски празник, когато всички се събираме със семействата си и с най-близките си хора, и се радваме на обичта и подкрепата им. За съжаление има деца в България, които нямат дом, нямат семейство и Коледа е просто поредният тъжен празник, на който те осъзнават колко са сами. Ако всички отделим по малко, можем да им помогнем да се почувстват обичани!



Grabo.bg и SOS Детски селища си партнират в тази благородна кауза. Докато пазарувате подаръци за себе си или за любимите си хора от сайта на Grabo, отделете избрана сума, която да дарите на децата в нужда. Когато си грабнете ваучер, ще видите в дясно опция да направите дарение от 1, 5 или 10лв, които, ако решите, ще бъдат прибавени към количката ви за пазаруване.

SOS Детски селища в България се грижат за над 700 деца в България. Помощта Ви е предназначена за децата и младежите от SOS детските селища в Трявна и Дрен, SOS младежките домове в София и Велико Търново и обхванатите в програмите по подкрепа на семейството и превенция на изоставянето в София, Габрово, Велико Търново и Радомир.

На вас няма да ви коства почти никакво усилие да дарите от сумата, която така или иначе спестявате с произволна оферта, но вашият жест ще събуди надежда в нечии детски очи. Надежда, че светът може да бъде по-добро място, надежда, че всички хора можем да бъдем едно голямо семейство, в което да цари повече любов, повече хуманност и повече шансове за всички.

Тази година за децата в нужда Дядо Коледа не само може да дойде, но и да има много лица! Вижте как да станете едно от тях тук!

Весели празници!