Любопитно 3
6356
Имате среща в събота вечер? Grabo има 5 трика за перфектна визия Публикувано на 08 Октомври 2012 ·
Привет, грабоманки! Имате ли планове за следващия уикенд - романтична среща или готино парти?

Всички знаем, че когато една жена има специален повод, хуква по магазините като луд с картечница в търсене на идеалния тоалет. Но понякога не е нужно да си изтъркваме токчетата от обикаляне, за да изглеждаме неотразимо. Тайната се крие в малките неща, които изграждат визията. Ние ще ви предложим 5 страхотни оферти, с които успехът ви е в кърпа вързан!

Как ги избрахме ли? Вижте сами!



Всичко се случи в един петъчен следобед, когато женското царство на Grabo се събрахме в кухнята на чаша ароматно кафенце. Еуфорията ни за предстоящия уикенд набираше скорост и от дума на дума прерасна в мисия “Треска за събота вечер” - или как да се подготвим за среща. Но толкова се бяхме залисали в сладки приказки, че не забелязахме как някой ни наблюдава...



Свикахме спешно събрание в конферентната зала и измислихме идеалния Grabo план, който включва 5 лесни стъпки (оферти) за перфектна визия.

Първа стъпка: отидете на екзотичен масаж! Това е най-лесният начин да се отърсите от всички грижи, натрупани през работната седмица. Умората ви ще се изпари яко дим и ще бъдете готови за нови приключения :) Освен това ще се сдобиете и с копринено нежна кожа - така с един куршум ще уцелите два заека!



Втора стъпка: направете си SPA маникюр и педикюр! Нищо не повдига така настроението на жената, както изящно лакираните нокти, съчетани перфектно с вечерния тоалет. Изберете контрастен цвят, за да постигнете интересен и закачлив ефект. Действайте, момичета!



Трета стъпка: освежете лицето си! Една златна терапия ще направи чудеса с кожата ви. А това значително ще повиши самочувствието ви. Ще заблестите по-силно от звездите в небето :)



Четвърта стъпка: посетете фризьора! Ако искате да впечатлите някого, заложете на новата прическа, и то направена от професионалист. Стилист Капанов идва на помощ! Кой ще може да ви устои?



Пета стъпка: подчертайте красотата си с бижу! Едно колие е в състояние да преобрази тоалета ви. Може да го съчетаете с фини обеци или нежна гривна. Но не прекалявайте с накитите, както съветва Коко Шанел: “Преди да излезете от вкъщи, махнете последния аксесоар” :)

Успех в събота вечер, дами! И да, за малко да забравим! Оказа се, че някой наистина ни наблюдаваше. Подушил интригата, той тръгнал по следите и заснел всяка наша крачка.

Здрасти, Жорка! Спипахме те...



И благодарим за снимките - страхотни са :)
Коментари
Хахахаха..Браво! Много сте свежи всички :-) Бъдете здрави и вечно млади :-)
Преди 12 години
98 лв. - толкова ще струва подготовката за събота вечер... освен всичко останало. Което момиче може да си го позволи - да е живо и здраво и - приятно прекарване!
Преди 12 години
Валентина, Антоанета и mmm mmm харесват това
супер сте!продължавайте в този дух!
Преди 12 години