Любопитно 1
4135
За малчуганите - подаръци от сърце Публикувано на 29 Ноември 2012 ·
В Grabo обичаме малчуганите - имаме си няколко горди майки и татковци, и само чакаме да ни доведат сладките си бебоци, за да им погукаме (е, гукането е взаимно, де). Днешният пост е посветен точно на малките съкровища...



Ето я и красавицата Екатерина, която ощастливи Валя от копирайт екипа през лятото. Тя е и чудесно начало на днешната тема. Понеже всички обичаме да радваме малките хубостници, сме ви подбрали няколко забавни оферти, с които да подарите усмивка - на своя очарователен принц, на племенника, на сладураната на колежката, а защо не и на съседския калпазанин?



Започваме с една пижамка за най-малките. Сладки сънища в компанията на лъвче или драконче? Защо не - особено когато пижамката е от най-мекия органичен памук! С нея май и приспивните песнички ще са излишни. ;)

За по-големите са се погрижили Нани-на с пъстрите си спални комплекти. Любимите герои от анимационни филмчета ще са с дечко и насън. Дори и аз бих си взела комплекта с Wall-e или Looney Tunes - толкова ги обичам!



Искате да зарадвате малчуганите и да ги държите далеч от пакости задълго? Вижте едно еко предложение - дървеният пъзел с букви и думички е перфектното решение за тепърва пристъпващите в света на четенето и писането!

Ако пък мислите, че още едно мече може да заеме своето място сред плюшените приятели на детето, защо то да не е един усмихнат мечок Baby Bow? Мекичък и в красива кутия - идеален за подарък не само на вашето, но и на всяко сладурче!



И не на последно място - кое хлапе не обича шоколад? Няма такова, разбира се! А предложението на Sorini ще зарадва не само малчугана, но и вас. Със сигурност купата с пукащи шоколадови яйчица ще се изпразни бързо-бързо, но пък проверете под леглото в детската дали някой не си е направил шоколадово скривалище...



А вие с какво обичате да глезите малчуганите си? Ще се радваме да ни споделите - току-виж сте видели своите идеи на нашите страници, и то поне на половин цена!
Коментари
Ехааааааа, прияде ми се шоколад :D
Преди 11 години
mmm mmm хареса това.