Категории

Виж 13 промоционални оферти за Уроци и курсове в Стара Загора »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Ана
5
Препоръчвам Стоян Стоянов! Много спокоен инструктор, обяснява добре и часовете са приятни!
Milena
5
Радвам се като срещна млади хора като Стоян Стоянов .Не си спести усилията да ми покаже и да се старае да ме научи на всичко,което гарантира правилно и безопасно шофиране.А да не говорим колко приятна компания е момчето .Бих карала с него всеки ден по два и повече часа . Препоръчвам Стоян
Препоръчвам с две ръце инстр. Стоян Стоянов!! Отлично професионално обучение и страхотен човек ! ✔️
Прекрасен инструктор - Стоян!!! Часовете преминаха с настроение! Обяснява прекрасно, спокоен и весел! Препоръчвам на всички!
Изключително спокоен и позитивен инструктор - Стоян Стоянов!
Много позитивен, спокоен инструктор. Препоръчвам!
Много добър професионалист - спокоен и компетентен.Найстина научих доста неща и го препоръчвам на кандидат шофьорите и тези, който имат нужда от опреснителни курсове. Вдъхна ми спокойствие ,самочувствие и увереност.
Diana
5
Препоръчвам! Много добра оферта! Инструкторът водещ обучението е спокоен и компетентен млад човек. Осигурява спокойна атмосфера и вдъхва увереност при усвояване на уменията за шофиране.
Препоръчвам! Много спокоен и усмихнат инструктор. Вдъхна ми увереност.
Дълъг период от време се двоумих за тази оферта,имах нужда, но не бях решителна. От първото кормуване се убедих,че съм с точния инструктор за което благодаря от сърце на инстр.Стоян Стоянов . Вдъхна ми спокойствие ,самочувствие и увереност.Това ти е призвание ,млад си и ти желая много успехи!
За 3302 дни публикувахме 166240 оферти, които се разграбиха
7 234 706 пъти, спестявайки 145 487 90057 лв на 609 577 грабомани!