Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3759 търговски обекти 157910 оценки от клиенти 162082 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Поставям висока оценка защото съм доволна от наученото. Ако обучението беше на клип записан от лектор(говорящ) бих платила и по висока сума за обучението. Иначе информацията беше разбираема и задоволителна!
The Academy София
Отлична комуникация, екип и атмосфера!Желая ви Здраве и още много щастливи клиенти!
Bulitfactory София
Много съм доволна от обслужването. Изключително експедитивно, качествено и чисто работи Любо от фирмата.
Много добри. Бърз, коректен и внимателен монтаж. Помолих да не затягат болтовете, за да мога при авария да ги развия, затегнаха ги внимателно. Много съм доволен.
Обадих се ден по-рано като не се наложи да чакам много когато отидох на място. Мисля че хората си разбират от работата. Единствения недостатък е, че има много малко място за паркиране, което е малко проблемно, имайки предвид, че сервиза се намира на голям и натоварен булевард.
Курсът съдържаше много информация и представяше важни данни, които да спомогнат за развитието на уменията ми, като по този начин усвоих нови знания. Препоръчвам го!
The Academy София
Обучението е на много високо ниво, а е информацията е поднесена на изключително достъпен език. Примерите са с практическа насоченост и прилагайки ги в ежедневието работят.
Приятно е да се обучаваш в подобна среда.
Bulitfactory София
Обучението е на много високо ниво, а е информацията е поднесена на изключително достъпен език. Приятно е да се обучаваш в подобна среда.
Bulitfactory София