Теменуга

 
4
Теменуга написа ревю за Арт събития "Орфей"
Страхотен спектакъл!Забавно за малки и големи!Синът ми,на 5г.мнго се забавляваше.Но е доста дълъг,като продължителност и децата към края започнаха да се измарят.
 
Теменуга получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
 
Теменуга получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Теменуга написа ревю за Вила Перфект
Вилата е за непретенциозни посетители,не очаквайте лукс.Много подходящо за семейства с малки деца.Домакинът е изключително любезен,помогна ни да качим багажа.Закуската си я избираш от менюто,приготвя се на момента.Всичко,което опитахме беше вкусно.Локацията на вилата в перфектна,близо до сергиите и централния плаж.Наоколо има хранителни магазина,аптека Препоръчвам!
 
Теменуга получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
5
Теменуга написа ревю за Хотел Опал
В момента сме отседнали в хотела.Много ни харесва и не ни се тръгва.Хотела е чист,стаите са просторни.Храната в ресторанта е изключително вкусна,персонала- любезен и отзивчив.Плажа е на 5 минути,центъра на 10 минути.Наблизо има овеселителен парк,рай за децата.Също в близост има голям обществен паркинг.Бихме посетили хотел Опал отново.
5
Теменуга написа ревю за Къща за гости Талигаров
Много ни хареса престоят в къщата. Чисти и просторни стаи с усмихнати и отзивчиви домакини. Плажът е на 2,3 минути пеша. Бихме посетили отново.
 
Теменуга получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Къща за гости Талигаров***, защото е лоялен клиент.
 
Теменуга получава значка Facebook plug-in, защото свърза своя Grabo профил с профила си във Facebook!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)