Отзивчиви и любезни домакини, чисти и добре поддържани помещения. Изкарахме си много добре.
Чисто и уютно място с приятни и приветливи стопани. Добра локация, близо до южния плаж и крайморската алея. Наоколо има добри места за хранене. Препоръчвам.
Къщата е на изключително удобно място. Плажа е близко, а около къщата има магазини и заведения за хранене. Обслужването е изключително. Хората са мили и отзивчиви. Препоръчвам!
Много добра локация и условия за платената цена! Бихме посетили отново.
Много добро обслужване! Помещенията бяха чисти и подредени.
Чисто и спретнато, изключително любезни и мили хора. Благодарим Ви!
Прекрасни условия и гостоприемни домакини!
Домакините са изключително любезни и отзивчиви. Посрещат те с усмивка и така те и изпращат.Къщата се почиства ежедневно, но се нуждае от освежителен ремонт. В стаята имаше само един контакт с две гнезда, в които трябваше да избираме какво да включим, което не беше особено комфортно. Матраците на леглата се нуждаят подмяна, усеща се всяка пружина. Къщата е на много комуникативно място,плажа е на 5 мин пеш. Наблизо има магазини, ресторанти и аптеки. За съжаление е на главен път и е доста шумно
много добра локация, всичко беше на ниво
Къщата е хубава и уютна, а собствениците са внимателни и отзивчиви. Квартирата е много близо до плажа, наоколо има ресторанти, хранителни магазини и аптеки. Останахме много доволни!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)