Отзиви от клиенти за Хотел Св. св. Петър и Павел:
Всички оферти
Добро местоположение, но хотелът не е нищо особенно, липсва паркинг. Персоналът е любезен. Процедурите са хубави, спа центъра е чист и поддържан, но работи само до 18.00 часа. Качеството и количеството на храната са крайно незадоволителни-за вечеря сервират меню по тяхна преценка, без опция за избор. Тук могат да предложат няколко варианта от които гостите да си изберат, така както правят останалите хотели, които не предлагат блок маса.
Благодарим на собствениците и целият персонал. Обстановката, храната, лечебните процедури са много добри. Почувствахме уважение и внимание през целият седемдневен престой. Ще ги посетим отново.
ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ И ХИГИЕНА.ВИНАГИ МОЖЕ ПОВЕЧЕ,ЗАТОВА 4
В краят на януари бяхме гости на хотела и скоро ще го посетим пак за по-дълъг престой. Впечатли ме гостоприемството, професионализма на служителите и чудесното разположение на хотела. Панорамният СПА-център, терасата на стаята с изглед към морето, вкусната храна, компетентността и отношението.
Много сме доволни от обслужването на персонала, всички служители и управителя бяха много внимателни, бързо съдействаха да се настаним в много ранен час. Условията в хотелската стая бяха задоволителни, а панорамната гледка от спа-центъра - прекрасна!
Благодарим за вниманието!
Посетихме хотела по Коледните празници на 2017 г. и останахме приятно впечатлени от вниманието към гостите и нивото на предлаганите услуги. Благодарност към лекарката при спа центъра, масажистката, рецепционистките, както и на целия обслужващ персонал. Препоръчвам хотела на приятели.
Много добре хранене и отношение към посетителите. Удобно е по отношение към града и морето.
приятно и уютно местенце. Процедурите са чудесни. Персоналът е много любезен. Храната е много вкусна.
Храната не ми хареса особено.Стаите са добре. СПА центъра също.
Чудесно съчетание на необходимите елементи за почивка и лечение в не голям хотел.
Покажи още ревюта
За 2750 дни публикувахме 118301 оферти, които се разграбиха
5 791 467 пъти, спестявайки 124 928 79282 лв на 519 348 грабомани!