Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Отвратително отношение. Не бяха изработили всичките ми неща. Момчето в офиса в Плд ми каза, че излиза в отпуска-всъщност са затворили офиса. Все още не съм получила СВАТБЕНАТА си фотокнига. В момента не отговарят нито на един от телефоните, нито на имейл.
Лично управителя ми звънна, за да ми държи сметка, защо не съм доволна. А когато казах, че съм оцвнила тук, стана страшно арогантен и ми повишаваше тон. По-нагло отношение не съм срещала! Никога повече няма да повторя, само зараси отношението! "Професионално обработените кадри се получават на Е-mail
Перфектно обслужване. Жалко, че вече нямат офис в Пловдив.
Yuliy
5
Мои близки са щастливи от този подарък. Добре свършена работа, изключително добра цена. Давам най-висока оценка.
20.07. закупуване на ваучерите! Те са маркирани, че са използвани на 31.07., а днес сме 5.08. и аз още нямам снимки. Да не говорим, че никъде в офертата не пишеше, че офисът в Пловдив не работи. Кога ще си получа снимките? Няма да платя доставка. Закупила съм ваучерите, защото знам, че с в града ми.
Здравейте , Plovdiv@fuji.bg ли е е-мейла на който се изпращат снимките
Много коректни и бързи, добро качество на снимките. Единственият недостатък е,че трябваше да ги поръчам чрез сайта им, тъй като фотостудиото в Пловдив не работи.
Току що бях на адреса и пише, че няма да работи. Имам закупено три ваучера и желая да бъда компенсирана, защото не желая да плащам допълнително за услуга без да е упоменато!!!!
Diana
1
Изключително непрофесионално фото, не спазват работното си време (наложи ми се два пъти да ида сутринта до фотото, и двата пъти вместо в 10:00, отваряха в 10:15), и се стигне до там, че бяхме купили ваучер за 50бр снимки, от една снимка искахме 3 бр., получихме 47. Чакахме 11 дена за снимките.
Много съм доволна! Страхотен подход и супер снимки!
За 3272 дни публикувахме 163732 оферти, които се разграбиха
7 168 753 пъти, спестявайки 144 624 21633 лв на 604 760 грабомани!