Скъпи клиенти,
Кампанията "Грабни повече от лятото" приключи на 19.09.2021г! Благодарим Ви за участието!

Как работи:

1

При извършване на покупката в Grabo.bg, в Количката за пазаруване посочи опцията за плащане с карта, означена с индикатор “Visa 5% cash-back”.

2

На следващата стъпка въведи своята Visa карта и посочи опцията, че желаеш тя да бъде “запомнена” за бъдещи покупки. Завърши плащането. Ако картата вече е била запомнена в профила, заплати с един клик чрез нея.

3

До 14 дни след извършване на плащането, сума в размер на 5% от заплатената ще бъде добавена към твоя “виртуален портфейл” в Grabo.bg (до 30 лв на покупка). Средствата от портфейла ще можеш да използваш при бъдещи покупки.

Спечели и страхотни награди!

Всички грабомани, които в рамките на кампанията извършат така с регистрирана карта поне три покупки за поне 20 лв. всяка, участват в томбола за 6 страхотни смартфона:

3 x Apple iPhone 12

3 x Samsung Galaxy S21

Правила и ограничения на кампанията:

Бонусите се начисляват за до 10 покупки от един потребител в рамките на кампанията. Максималният размер на бонуса за дадена покупка е до 30 лв. В случай на анулация на покупка и възстановяване на средства, бонуси не се начисляват (или се отнемат, ако са вече начислени). Крайният срок на кампанията (и начисляването на бонусите) е до изчерпване на определения награден фонд. Организаторът не носи отговорност, ако дадено плащане не може да се извърши успешно поради външни технически причини. За пълните правила посетете Общите условия:

» Общи условия за участие в кампанията

Моите Visa бонуси

Тук ще виждаш бонусите при участието ти в кампанията. След начисляването им, средствата ще бъдат добавени в секцията Портфейл.

За целта, трябва да се логнеш в профила си в Grabo.bg. Вход в профила · Регистрация

Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)