Новини 0
3033
Как да бъдеш оригинален с подаръците тази Коледа? Публикувано на 19 Ноември 2021 ·
Времето застудя, коледният хит на Марая Кери вече е нагласен да започне да звучи отвсякъде, а някъде извадиха дори коледната украса. И въпреки че, до Коледа остава още малко повече от месец, въпросът за коледните подаръци бавно, но сигурно започва да си пробива път в главата ни.





Да подариш нещо смислено, качествено и най-вече подходящо на любимите си хора става все по-трудна задача с всяка година. В свят, в който свръх консуматорството е проблем и любимите ни хора вероятно си имат почти всичко, е доста трудно да измислим подарък, който да намери своето практично място в живота им или пък да породи приятни емоции, създавайки незабравими спомени.

Като експерти от вече 11 години в сферата на онлайн търговията, решихме да създадем този кратък наръчник за избор на най-яките подаръци и тази Коледа. Затова си направи чаша горещ шоколад със сметана и канела, настани се удобно на топло и започвай да четеш и да си представяш дали някоя идея няма пък да пасне на любим човек.

Подари емоция!



Да, звучи банално, но това винаги ще бъде нещо ценно - да подариш емоция, да създадеш спомен, а защо не и да ги споделиш с този, на когото подаряваш! Тук имаме доста подходящи предложения, които варират от такива с повечко адреналин до по-спокойни занимания. Можеш да пробваш с Тандемен полет с парапланер , като дестинацията можеш да избереш ти от няколко предложени опции. За да е сигурно, че ще остане траен спомен можеш да включиш и видеозаснемане.



Ако пък искаш наистина искаш да събудиш някого от дълбок зимен сън, можеш да му подариш Бънджи скок от балон край София. Така ще превърнеш тази зима в зимата, която той ще си спомня винаги, а дали с ужас или с радостта от още една завършена мечта, трябва да прецениш ти.

Винаги можеш да споделиш хубавите емоции във въздуха с човека, на когото си ги поднесъл за Коледа. За целта ти е нужен само ваучер за VIP панорамно издигане с балон за двама край София, а бонусът от дядо Коледа е видеозаснемане. Представи си колко романтичен спомен би бил това!



Емоциите, разбира се, са свързани и с пътувания, особено за пътешествениците по душа. Ако има някакъв такъв наблизо край теб, можеш лесно и приятно да го зарадваш с някое пътешествие в страната или чужбина. Една пролетна екскурзия до Порто, Коимбра, Лисабон и Мадрид през март би зарадвала всеки.



Ако искаш да включиш цялото семейство, можеш да се спреш на екстремно семейно приключение само на 10км от Пловдив - офроуд разходка с АТВ за двама възрастни и едно дете над 4г, край с. Калековец. След първоначален инструктаж и пробна разходка, ще започне същинското приключение. Цялата екипировка е осигурена на място, а ваучерът ще може да ползваш до края на януари 2022.



Подари нещо за спомен!



Ако твой любим човек обича да готви и е любител на хубавите рецепти, може да го изненадаш с Книга за рецепти с дървена корица. Това бижу има 96 страници за рецепети и 4 разделители с илюстрации - Салати, Супи и Предястия, Основни ястия, Десерти.



Оставаме в кухнята и със следващата идея за подарък - дървена дъска за рязане "Мезето на Chef" с гравирано име на притежателя й. А както знаем по Коледа се режат доста мезета.



Един цветен барбарон също може да се окаже як подарък за някой домошар - цената е 79лв, а моделът може да е Basic или Комфорт.



Металната емайлирана ретро чаша Candy Slik също е чудесен вариант. Върху чашата може да има снимка или послание по твой избор. Така човекът си вади чашата в планината, например и хоп - оттам се усмихваш ти!



Имаме още и още идеи за подаръци, но няма да прекаляваме с насоките. Сигурни сме, че и сам ще си харесаш нещо, с което да зарадваш любимите си хора. Ако пък решиш да оставиш избора на тях, винаги можеш да подариш GiftCard за сайта - така човекът ще можем сам и когато реши да си похарчи сумата, която ти заредил в картата.

Поръчките на подаръци в Grabo.bg ще ти спестят много време, нерви от безкрайното обикаляне по магазините, и не на последно място - средства. Така ще имаш повече време, за да споделиш вълшебните мигове през декември с любимите си хора, а нали това е най-важното и всъщност е най-хубавият подарък!