Обекти в Поморие

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
60 търговски обекти 1915 оценки от клиенти 1945 ревюта от клиенти
Обекти в Поморие
Всичко беше наред. Освен телевизора който не хващаше сигнал и нямаше тв канали. Минус е и това че ням контакти до нощната лампа където да включа телефон или лаптоп. Стаята е много добре обзаведена и с вкус. Отлична гледка към морето. Отлично обслужване.
Хотел Парос Поморие
Tanq 4
Хотел с прекрасна гледка към морето
Хотел Парос Поморие
Благодаря за доброто обслужване, всичко е съобразено с епидемична та обстановка, но не се не се натрапва. Персонала е отзивчив, а кухнята е прекрасна. Бъдете живи и здрави и много успехи.
Отлична локация, обстановка и обслужване.
Хотел Manz 2 Поморие
Qna 4
Здравейте, доволни сме от обслужването в хотела, но бух се радвала да бъде малко по-чист.
Хотела е на хубаво място и има морски изглед от стаите. Под ресторанта на хотела има кръчма и дъни яка чалга вечер, но спря точно в полунощ. Хотела не разполага с паркинг, въпреки че твърдят, че се паркира долу на кея. Паркинга там е общ и ако намериш свободно място, а по-късно вечер обикновено няма.
Хотел Парос Поморие
Много съм доволна от обслужването и предлаганите процедури.Ще посетя отново хотела.Единственото което не ми хареса е матраците за спане,завивките и възглавниците
Чист хотел, храната е добра и служителите са любезни.
Почивката ми хареса.Отговаря на описанието, намира се до центъра и кея.Плажове има на около 10/15 минути пеша.В близост има много заведения.Стаята не се почистваше всекидневно тъй като очевидно камериерката беше страшно натоварена, но много любезна.Кърпите ни за 5 дни не се смениха .Собствениците трябва да си осигурят повечко персонал в натоварения сезон.Като изключим това,бихме посетили отново!
Семейство с 1 дете.
1