Обекти в Поморие

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
63 търговски обекти 2108 оценки от клиенти 2164 ревюта от клиенти
Обекти в Поморие
Като цяло, приятно място, но доста шумно.
Buotique Rose Gardens Поморие
Добро съотношение качество и цена! Любезен персонал!
Хотелът е хубав, чист и на тихо място. Асансьора е тъп, не може да си на третия, да натиснеш първи етаж и да те извикат от петия! Храната беше вкусна, но еднообразна. Персоналът е супер, само момчето на бара все беше сърдит. Уж има фитнес ама всъщност няма, защото в помещението има три счупени уреда и едно въже за скачане. Най големият минус са гадните малки меки пластмасови чашки които ползват на бара. Въпреки тези неща си починахме доста приятно!
304 стая-просторна стая студио с кухненски кът,в банята има изпочупени поставки стърчащи порцеланови части и опасни за деца. Голямата спалня много стара и скърцаща ,нарушаваше съня на всички. Сигнализирали сме ,да я поправят .Честотата в студиото беше добра, климатика и хладилника работеше.
Терасата с чудесна гледка към морето.
За 6 дни в Поморие нито веднъж не видях и една свободно място на този общински паркинг. Не мисля че на някого му е приятно да ДЕБНЕ по 15-20 мин. за места за паркиране. Това е и причината оценката да е такава.
Хазяите са готини, стаята е хубава, близо е до плажа. Но паркинга е нещо без което мисля че не може. Мисля че дори трябва да се изключи изобщо от обявата.
Чист и приятен хотел, любезен персонал, добро обслужване и хубава храна.
Мястото е тихо и спокойно, на 5мин от плажа. Персоналът е приветлив( Теодора е супер). Стаите са чисти и просторни. Басейнът е чист, липсва музика и това дава усещане като за санатариум. Храната е вкусна и разнообразна и не виждам смисъл да се предлагат и полуфабрикати.Прекарахме си повече от доволно.
Всичко е на ниво.Стаите и басейна са чисти,менюто в ресторанта-разнообразно.Любезен персонал.Като минус отбелязвам работното време на ресторанта на хотела.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)