Обекти във Варна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2405 търговски обекти 142130 оценки от клиенти 146117 ревюта от клиенти
Обекти в Варна
Единственото което не ми харесва е , че работят много бавно и се чака доста
Доволна съм от процедурата, хората които работят там са много мили и любезни. Единственото, което не ми хареса- в същото помещение се правят и масажи ,и често двете процедури се засичат.
Добре работеща автомивка. Само не ми хареса, че оставиха покрива мокър, въпреки че си доплатих за по-голям автомобил. наложи се сам да го избърша, за да ми заснемат колата в застрахователното дружество.
Обстановката в заведението е мн.добра!
Храната и обслужването - отлично!Персоналът е любезен!Но ,за пръв път ми се случва да ме изгонят тактично от заведението и то по техн.причини!
Доволна съм от терапията и отношението....
Ввинаги съм била изключително доволна откъм обслужване и резултати. Особено подходящо място за изследване на деца. Но последния път с този ваучер останах разочарована от вземането на кръв от нова или непозната за мен лаборантка. Беше болезнено и остана хематом.
Доволна съм от обслужването. Препоръчвам, когато обявявате цени с намаления към ваучера, да ги спазвате. При мен това не се случи. Включих си допълнителни изследвания и инсулин при използване на ваучера. Обявена цена за инсулин 12 лв, а таксувани в касовия бон 15 лв.Некоректно!
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)