Обекти в Балчик

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
29 търговски обекти 3612 оценки от клиенти 3808 ревюта от клиенти
Обекти в Балчик
Много любезно обслужване, особено в ресторанта. Вкусна храна и в добро количество. Единственото, което можеше да е по-добро е ако ни бяха настанили в стая, имаща поглед към морето. Вероятно факта, че сме с ваучер беше причината за настаняване в стая, гледаща назад.
Чисто, много добро обслужване в ресторанта, обзавеждането съответства на категорията, отлична локация. За съжаление джакузито, на което имахме право по ваучер, не беше подготвено и нямахме възможност да го използваме без да бъде предложена компенсация /парната баня и сауната бяха налични./ Спнокоен град, внимателен персонал - препоръчваме като дестинация.
Приветлив персонал, приеха ни с кучето, храната беше вкусна, СПА чисто и приятно , джакузито с панорамен изглед.
Стаята беше малка и тясна, банята също , на същата цена има широки, удобни стаи, с душкабини в банята.
Чисто и приятно за релаксация :)
Boyana 4
Беше чисто, приятно и не беше претъпкано с хора, което е особено важно в актуалната ситуация.Създадени условия за релакс.
Чистотата е на ниво, спа центърът е спокоен и чист, водата на басейна е топла и подходяща и за деца.
От храната има какво още да се желае, не е типът ол инклузив, но предвид обстановката е ок
Всички са много любезни!
Стаята беше доста студена, като че ли настаняваха хората с ваучери в по-студеното крило на хотела, защото в друга част температурата в коридорите беше може би с около 10 градуса по-висока. Всичко останало беше нормално.
За втори път посещаваме спа центъра и сме много доволни. Чисто, спокойно, с релаксираща музика - всичко работеше, без приключенския душ. Обяд не поискахме, а масажите бяха професионални. Благодарим и ще посетим пак
1