Обекти в Каварна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 2548 оценки от клиенти 2707 ревюта от клиенти
Обекти в Каварна
SPA центърът е малък за хотел с такъв капацитет и организацията с освобождаване на стаите не е добра. Иначе всичко друго беше перфектно! Благодарим!
Имитиращи продукти на закуска - това въобще е позор за цената, която искат. Камериерките (някои) не знаят къде се намират, работата им и отношението им не съответства на звездите. Иначе храната е вкусна и разнообразна, стаите и гледката са хубави, СПА-то е добро, но басейнът е малък за капацитета на хотела. Като цяло качеството е надолу, а цената - нагоре спрямо преди време.
Хотела е почти отличен. Храната и напитките са разнообразни и много добри. Спа центъра е просторен и има всичко необходимо. Недостатък е малкият закрит басейн. В зависимост от изгледа, стаите варират като размер. При предишна резервация през Букинг, стаята беше по-просторна с по-голяма баня и кът за почивка.
Недостатък е високата цена на паркинга и пропусквателната система през него. При напускане се проверява стаята и чак тогава си свободен (излишно чакане). Иначе няма изкарване на колата.
Много харесвам това място. Храната е изключително вкусна, хигиената е на ниво. Спа центърът е хубав. Басейна е малък. Преди години бях ходила там, беше ми харесало и посетих отново. Това което не ми хареса при второто ми посещение беше отношението на старшата рецепционистка. Още при настаняването ни се държеше лошо с колежката си пред нас. Караше й се нещо, което ми направи много лошо впечатление. Другото неприятно беше, че ни взеха такса халатите за Спа центъра, а преди години беше с депозит.
Нямат безплатен паркинг. Всичко останало бише чудесно!
Прекрасно място за почивка.Обслужване беше на ниво.Препорьчвам.
Galina 4
Добро обслужване, хубава кухня и чисти стаи.
Чудесно си изкарахме, всичко беше на ниво, с една забележка липсата на халати за басейна. Такива се купуват на място, но това не е отбелязано в условията на Грабо и те го знаят. Иначе така прекрасно си починахме, че пак ще отидем!
Хотела е чист и хубав. Спато е хубаво но с малък басейн. Единственият минус е храната... Евтина и без вкусна. Без особен асортимент
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)