Обекти в Сандански

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
23 търговски обекти 4249 оценки от клиенти 4326 ревюта от клиенти
Обекти в Сандански
Страхотно място и супер обслужване! Препоръчвам изцяло
Hotel Time Out*** Сандански
Персонала - любезен, отзивчив. Стаята - почистена с малки забележки в банята. Басейна се подържа. Озвучаването на басейна е насочено към хотела и музиката дразни ако искаш да си починеш в стаята. Закуската като качество изобщо не съм впечатлен. (Не се спазват мерките за пандемия, всеки може да рови из храната.)
Всичко беше на ниво! Само обзавеждането в стаята беше неизправно!За Всичко останало нямам никакви забележки! Бих отишла отново,но бих желала друга стая!
Чудесно обслужване, добра храна и отлична локация на хотела. Водата в басейна беше прекалено топла, защото в момента го пълнеха.
Хотелът е добър, но е доста шумничко и не е звукоизолирано.
Хотел Финикс Сандански
Обслужването от персонала беше много добро. Това, което ни направи впечатление беше тоалетната, на която спирахме кранчето, защото беше повредена и не спираше да тече. Също така не ни уведомиха за временен ремонт на тръбопровод, което доведе до липсата на вода в 10 ч. сутринта.
Добро съотношение цена/качество.
Много приятелски персонал :)
Съотношението цена/качество беше добро.Този хотел има хубав и голям басейн, достатъчно шезлонги за всички и почти достатъчно чадъри. Препоръчвам престой тук на хора, които търсят приятна почивка с голям басейн.Също така на 5-10 минути пеша има прекрасен парк и доста магазинчета.Храната не ни хареса.
1