Обекти във Велинград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
56 търговски обекти 8663 оценки от клиенти 8842 ревюта от клиенти
Обекти в Велинград
Посетих хотела този уикенд. Като цяло мнението ми за хотела е добро: Отлична хигиена, стриктно спазване на изискванията против разпространението на COVID-19, учтиви сервитьори в ресторанта и рум сервиз! Обаче не мога да кажа същото за служителите на рецепцията, там обслужването не беше на добро ниво, особено при регистрацията. Не бяха изпълнени всички мои желания, които бях отбелязал при попълването на формулярът, при регистрацията(мини бар). Също така водата в големия басейн беше студена.
SPA клуб Бор Велинград
Почивката премина спокойно, според очакванията, без проблеми.
SPA хотел Релакс Велинград
Храната беше разнообразна и изключително вкусна , служителите в ресторанта бяха много любезни , за разлика от служителите на Рецепция които бяха много нелюбезни и неконтактни бързаха да ни претупат при настаняване и отношението им беше много надменно - Вероника се казваше . Спа зоната беше изключително на ниво - страхотни вътрешни и външни басейни и джакузита. В хотела се спазват всички противоепидемични мерки и хигиената е на ниво.
Всичко е прекрасно,но е недопустимо поне вода да не се сервира на вечеря!
Много добро местенце, само от кухнята има какво да се желае
Много добри условия, отлично обслужванел
Приятна и спокойна обстановка, отзивчив персонал
Хотел България Велинград
Хотелът е поддържан. Персоналът в спа центъра и ресторанта е любезен. Храната е вкусна.
Минуси е нежеланието на поддържащия персонал да работи. Два дена табелата с молба да се почисти биваше игнорирана. Апартаментът го заварихме лошо почистен, по време на престоя един път пометоха участъче от 30 см. и това им беше.
Въпреки молбата да поправят слушалката на душа, така и не успяха да свалят ръждивия болт и да се изкъпем нормално.
Телевизорът и след подмяната му, пак нямаше нормална картина.

Басейните са ок, всичко работи и съм доволен. Но задължително трябва да се инсталират сешоар в съблекалните: в женската има, но не работи качествено, в мъжката тотално липсва. С оглед на идващата зима , това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
1