Обекти в Несебър

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
69 търговски обекти 4782 оценки от клиенти 4917 ревюта от клиенти
Обекти в Несебър
Беше страхотно, но с една малка забележка: пристигнахме следобед, понеже пътувахме от Варна и тъкмо да се наредим на опашката за една от пързалките и токът им спря. Съответно изгубихме един час, който се надявахме да прекараме на пързалките, но вместо това открихме джакузито в басейна. :)
Красиво място, забавно е да храниш камили :)
Camel Park Sunny Beach Несебър
Яна 4
Любезен персонал,качествена храна,хубав интериор и екстериор в общите части,но спа центъра,в частност сауна и парна баня са много малки за такъв голям хотел.Стаите,в които бяхме настанени,се нуждаят от ремонт .
Deni 4
Водата в басейна е хладна, за да може да се плува.
Това, което не ми хареса е ,че масово хората си слагаха храна от бюфета без маска!!! Маската се сваля, когато се седне на масата. За няколко дни престой, само 4 души го спазваха.Смятам, че е редно персоналът да прави забележка за това.🙂
Всичко друго е 6.😉
Разкошен комплекс! Отзивчив персонал,чисти стаи,закуска-по избор и вкусно приготвени ястия!
Това,което ми се стори малко за такъв изискан комплекс, е малката парна баня в СПА-само 4 човека би побрала .. Имаше малко посетители, но се наложи да се изчакваме .
Всичко беше коректно, само водата в басейна може да бъде с една идея по топла. Отново бихме посетили.
Добър хотел, хубав плаж на 3 минути от хотела. Отдалечен от стария град на 35 мин пеша.
Прекрасно място за почивка. Много уютен хотел, чист и привлекателен. Персонала на хотела е много приятен. Плажът се намира на една минута.
Ангел Ангелов
Два пъти посетихме хотела и двата пъти водата в басейна беше много студена. Храната е вкусна, но сервитьорите са доста дезориентирани, бъркат и забравят поръчано то. Детския кът е страхотен, както и аниматорката. Децата са влюбени в нея.
Изключително доволни сме от офертата. Всичко беше на ниво. Много любезен персонал и добра кухня. СПА помещенията са малки за капацитета на хотела. Горещо препоръчваме.
1