Обекти в Благоевград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
94 търговски обекти 1279 оценки от клиенти 1310 ревюта от клиенти
Обекти в Благоевград
Персонала е много любезен, очтив и вежлив с изключение на момчето от Spa-то. Да се усмихва повече и можеше да ни запознае с процедурите в спа-то, трябваше ние сами да ги търсим в коридорите, кое къде се намира. Храната беше вкусна! Липсват в стаите шкафчета или нещо като етажерки ( поне в нашата нямаше ) където гостите да си извадят и подредят дрехите и багажа. В гардероба имаше 3-4 закачалки само, без рафтове или нещо подобно... Но като цяло сме доволни и бихме дошли отново... :)
Хотел Езерец**** Благоевград
Обслужването беше добро. Храната в ресторанта беше много вкусна. Управителката разреши един проблем с персонала много тихо и безболезнено. СПА центърът е чудесен. Ще го посетя отново.
Хотел Езерец**** Благоевград
Спа центъра е много добре изграден.Неработещата инфраред сауна и парна баня в съботата и инфрареда в неделята беше неприятна изненада.Ресторанта е много добър с голямо и разнобразно меню,което беше приготвено вкусно и поднесено от любезен персонал.
Хотел Езерец**** Благоевград
Хубав, чист хотел, любезен и усмихнат персонал. Спа центърът е много приятен, беще удоволствие да го ползвам, масажът също беше добър, само малко кратък ми се стори. Не ми хареса, че нямаше къде да седнем на топло да вечеряме и на тишина, докато в ресторанта се вихреше купон.
Хотел Езерец**** Благоевград
Приятна атмосфера, малък СПА център, но приличен и добре поддържан. Водата на басейна беше топла. Масажът ни разоочарова - продължи точно 10мин. Кухнята и ресторанта са страхотни - цените са много добри. Стаите бяха чисти, топли, а персоналът любезен. Не ми допадна, че се плаща паркинг 5лв на ден.
Хотел Езерец**** Благоевград
Ralica 4
Хотелът е много приятен. Единствената забележка е към басейна - твърде хлориран, усеща се парене в очите.
Хотел Езерец**** Благоевград
1