Обекти в Копривщица

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
18 търговски обекти 842 оценки от клиенти 865 ревюта от клиенти
Обекти в Копривщица
Georgi 4
Отлична закуска и ужасна вечеря ( претоплено меню).
Беше много чисто, домакините са мили и любезни. Така се случи, че не се възползвахме от кухнята, така че нямаме мнение за храната. Място за релакс. На нас ни хареса. :)
Мястото е тихо, уютно, чист въздух и услижлив персонал. Ние пристигнахме в снеговалеж и беше много приятно вън 1 градус , а вътре басейнът 35-36С Има детски кът няколко , май са полуизкуствени, езерца, което е хубаво.Храната е добра макар поради пандемията да се налага да се хранкм по стаите и да не могат да разнообразяват.Сауната е малка, но достатъчна, има турска баня.Басейните не са градени, но не е проблем. Водата е топла, но можеше да е малко по-чиста.Минусът е пътя до хотела - много дупки
Останахме много доволни от престоя в парк-хотел "Орлов камък". Спокойно място за отдих, чудесно отношение, добра и разнообразна храна. Ще го посетим отново!
Много топло и уютно е в хотела. Водата в басейна е топла. Храната от сет менюто е една и съща,просто трябва да си изберете различен обяд.за да не ядете едно и също. Иначе всичко поръчано от менюто е вкусно и приготвено на момента.
Хубаво разположение , стаите са чисти и уютни. Храната беше хубава .
Басейнът е чист и топъл ( даже твърде топъл около 38 градуса беше водата :Д )
Има какво да се желае по отношение на хората работещи там.
Хубава природа и местоположение, чисти стаи и хубав басейн. Пътят до хотела от отбивката обаче е много лош.
1