Обекти в Бяла

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
9 търговски обекти 80 оценки от клиенти 85 ревюта от клиенти
Обекти в Бяла
Много приятно място за отдих. Прилична двойна стая, ако човек не държи на ТВ. Никъде и никога до момента не сме попадали на такъв чист климатик (отвътре поддържан), дори и в 4- и 5-звездните хотели на нашата родна страна. Големи адмирации за тази много важна забележка, особено във време на пандемия! Момчето на рецепция изключително отзивчив. Лятната кухня ми стана любимото място заради гледката и спокойствието там, добре оборудвана-нова печка, скара на въглища и ел. също, мивка. Басейнът става.
Всичко ни хареса. Но все пак щеше да е в плюс работещ ресторант.
Много хубаво и приятно място за почивка. Може да се направи ремонт и да се добавят още неща в детската площадка, ако мога да я нарека въобще така. Водата в басейна беше студено. Общо взето сме доволни!
Като цяло останахме доволни от хотела.Цена-качество отговаря.Резервирахме двойна стая за двама,но на място установихме,че няма свободни стаи.За сметка на това ни настаниха в апартамент,без доплащане.За което благодарим.Хигиената не беше на ниво,имаше прах навсякъдя(преживява се с някоя друга мокра кърпа).За 4-дневен престой,нито един път не почистиха стаята.Храната се приготвя според вкуса на чужденците,но беше вкусна.Като изключим десертите,почти всички бяха вкиснати.Плажа е малък,но на нас ни
Мястото е чисто и спокойно, но стаята беше до басейна и миришеше на хлор. Басейнът се поддържа. Персоналът е любезен и внимателен. Храната е вкусна. Единствено препоръчвам да се посети с кола, тъй като плажа е доста надолу (над него има безплатен паркинг).
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)