Обекти в Слънчев бряг

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
114 търговски обекти 3144 оценки от клиенти 3274 ревюта от клиенти
Обекти в Слънчев бряг
Polina 4
Обслужването беше много добро, стаята също, единствено храната не мии хареса-нито вечерята нито закуската-със сигурност има какво да се желае !!!
Хотел ПАЛМА Слънчев бряг
Action Aquapark Слънчев бряг
Отзивчив собственик и приятен, любезен персонал. Хубава, модерно обзаведена стая с климатик. Басейнът на хотелчето е голям и поддържан! Недостатък е изхранването в близкия ( на 100 м ) хотел Дева. Разстоянието и разкарването не бяха проблем, а по-скоро качеството и количеството на храните и напитките. Трябваше да дебнем и да бързаме, за да си вземем мекици за закуска, или пилешки хапки и пържени картофи вечер. Предлагат хубави супи, които също бързо свършваха!
Стилни стаи, добро почистване, хубава база. Но храната - потрес, бедна и с лошо качество. В детския басейн плочките се отделят и плуват свободно.
Хотел Тиара Бийч**** Слънчев бряг
Атмосферата в хотела е добра, спокойна и приятна. Персонала е усмихнат, обслужването е на ниво. Храната бе вкусна. Много сме доволни.
Хотел Aquamarine**** Слънчев бряг
Доволен съм от атракционите, имам леки забележки към обслужването в парка.
Action Aquapark Слънчев бряг
Tanya 4
Koнцепцията ми хареса, стаите се почистваха ежедневно и бяха просторни. Вечер брше шумно и трябваше да спим на затворени врати и прозорци. Хрната беше добра, ако нямаше полуфабрикати, щеше да е още по-добре. Имаше достатъчно плодове и зеленчуци. Тримата бармани бяха големи сладури. Обслужващите кухнята момичета си вършеха работата чудесно.
Хотел Сън Сити*** Слънчев бряг
Препоръчвам доволна съм!Стаята се почистваше всеки ден, сменяха чаршафите за което дори бях много учудена, храната не беше много разнообразна но беше приготвена вкусно. Персонала беше любезен. На 2 мин. до плажа. Единственото което не ми хареса е че ставаха опашки за храна поради липса на персонал.
Хотел Кипарисите 4* Слънчев бряг
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)