Обекти в Елена

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
20 търговски обекти 3436 оценки от клиенти 3601 ревюта от клиенти
Обекти в Елена
Вкусна храна, много добра чистота, просторна стая с не много удобни матраци.
С удоволствие бихме посетили това място пак. Много ни хареса, че се намира на тихо и спокойно място. Стаята беше изключителна чиста и просторна. Времето не беше хубаво и не успяхме да се изкъпем в басейна за него не мога давам отзив. Храната в ресторанта беше хубава.
Посетихме ги лятото на 2020 г. Храната беше вкусна и достатъчна, дадоха ни вегетариаснка опция. В стаята имаше климатик, хладилник. Единствено не ни хареса, че стените на стаите са сякаш от хартия - абсолютно всичко се чува от съседната стая, дори когато някой си мие зъбите.😀
Обслужването е много добро, персонала е любезен и отзивчив. Хотелът е хубав, храната много добра. Терасата е малка за всички гости.
Tanq 4
Обслужването беше чудесно. Като препоръка по- добри условия в стаята. Леглата бяха два матрак един върху друг. Беше много неудобно. Водата в басейна беше студена.
Maria 4
Приятна механа. Стаите ги почистват и изхвърлят боклука от кошчетата само ако си поискате.
Персонала е много добър и отзивчив. Храната е хубава и достатъчно, но трябва да сте в ресторанта по рано за да ползвате целия асортимент. Хляба е заводски въздух под налягане и си поръчвахме пърленки. Природата е приятна, и има къде да се разходим. Хотела е много хубав, но трябва да се поддържа.
Много красиво и спокойно място. Вкусна храна. Стаите са чисти. Персоналът изглеждаше сякаш им пречим.
Искам да изкажа моята благодарност на целия екип на хотел Перун ,които направиха престоя ми в хотела истинско удоволствие.Много любезен персонал, вкусна храна, чистота и spa.Докато има такова професионално отношение има надежда за българския туризъм.
1