Обекти в Девин

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
16 търговски обекти 1609 оценки от клиенти 1652 ревюта от клиенти
Обекти в Девин
Басейнът и храната бяха много добри! Стаята мансарда не беше много уютна. Леглото на дивана беше скърцащо.
Настаняването в двойни стаи беше в друга сграда, с топла връзка до Спа-то и рецепция, но трудно се стигаше до тях, голямо обикаляне.. Закуските и вечерите бяха на блок маса, имаше разнообразна храна, но беше почти невъзможно да се поръчат питиета, защото нямаха достатъчно персонал за вечеря и сервитьорката беше постоянно сърдита.. Нямаше тераси.. Спато е супер, басейна не е малък. Изкарахме си добре.
Много малка стая и неудобни легла. Няма къде да си сложиш нито дрехите, нито халатите. Обслужването беше сравнително добро. Закуските еднообразни.
Хотелът е добър но има нужда от обновяване. СПА-то е на добро ниво но стаите са малки, а в банята едва се обръщаш. Обслужването също е добро.
Всичко беше добре ,за тази цена става
Хотелът е реновиран, прекрасен интериор и локация. Спа центърът е доста малък, но масажистката е внимателна и любезна. Обслужването на рецепцията е на ниво. Закуската е богата. Единственото, което беше меко казано под всякаква критика е сервитьорката в ресторанта - буквално щеше да ни изгони, защото я притесняваме и ни държеше тон през цялото време. Храната беше на средно ниво, но заради обслужването не повторихме хранене в ресторанта на хотела.
Много приятен хотел, с мил персонал
Хотелът е много хубав, но си има своите кусури. Басейните са готини, SPA-то че чудно. Не разбрах защо сауните работеха, а парната баня - не, но това не ми попречи кой знае колко да се насладя на почивката. Асансьорът е първото голямо разочарование - бяхме настанени на 7мия етаж и копчето за "Надолу" не работеше. Поради което трябваше да чакаме по 10на минути за да слезем с асансьора. Паркингът е второто разочарование - няма достатъчно места. Селяните, които го посещават са третото. И най-голямо.
1