Обекти в Габрово

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
32 търговски обекти 3480 оценки от клиенти 3595 ревюта от клиенти
Обекти в Габрово
galina 4
Чистота, любезен и отзивчив персонал. Много красиво място. В стаята ни се чуваше бучене от вентилационни тръби. Известни забележки към качеството на храната. Обслужващият персонал в ресторанта много се старае. Адмирации.
Много сме доволни, чисто, уютно и разнообразна храна. Изключително спокойно и красиво място!
Добро обслужване. Храната малко са я развалили.
Не за първи път отсядаме в Люляците. От 10 години го правим поне веднъж в годината за различен период от време. Всичко винаги е било на ниво и сме получавали това което сме очаквали. Добро отношение, добра храна, добри условия, добро обслужване. Нямам никакви забележки и отново ще отидем там.
Всичко беше на ниво.Храната е много вкусна,хотелът е отоплен, персоналът учтив!
" За Първото българско царство"- страхотна актьорска игра, озвучаване, ефекти, но като цяло доста затормозяващ, тежък сюжет и почти неразбираем език, особено за по- младото поколение.
Комплекс "Люляците" е чудесно място, което очевидно се поддържа с желание и много работа от страна на екипа. Благодарим за коректното отношение, което си пролича още докато договаряхме подробности от престоя си, както и за гостоприемството. Двете вечери с музика бяха приятна изненанада за нас - предимно българска музика без кичозни изпълнения. Пожелаваме Ви здраве, светло настроение и много усмихнати гости!
Изкарахме прекрасно! Стаите бяха много топли, храната вкусна! На обед, в ресторанта имаше обедно меню, не се чудих децата какво да ядат. Като малка забележка само - в детския център е необходимо да се постегнат съоръженията, за да не стане някой инцидент.
1