Отзиви от клиенти за Хотел Хийт:
Всички оферти
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЮБЕЗЕН ЕКИП - ДАМАТА НА РЕЦЕПЦИЯТА -БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ, ЧЕ НАПРАВИХТЕ ПРЕСТОЯ НИ НЕЗАБРАВИМ! Чиста стая, вкусна храна в ресторанта, музеят на автомобили от социализма си заслужава да бъде видян!
Ще се върна с удоволствие отново да бъда Ваш гост!
Мариана, София
хубав хотел мн приятно място отлично обслужване
Много мила дама на рецепцията с добро отношение към клиентите
Iva 5
Прекрасно, чисто и уютно място за почивка! Персоналът е много любезен, храната е много вкусна. Със сигурност ще посетим отново хотелът и град Пещера!
Много хубаво място, персонала усмихнат, учтив и любезен. Препоръчвам!😊
Зоя 5
Доволни сме и пак ще отидем в този хотел. Благодарим на Грабо, без неговата информация нямаше как да разберем за това красиво место.
Много хубав хотел. Изключително вежливо обслужване!
Супер обслужване и хотелче :)
За музея - оставаш без думи!
Приятен хотел в центъра на града, отзивчив персонал, СПА и чудесен музей с автомобили и други ретро експонати от социализма. Успяхме да посетим и крепостта Перистера и др.забележителности на Пещера. Препоръчах и на мои познати офертата!
July 5
Адмирации към персонала , много любезни и отзивчиви !
Ако търсим недостатъци винаги могат да бъдат открити,но за съотношение цена / качество , смятам че хотелът предлага максималното което може да се получи за тези пари.
Благодаря на целия екип от сърцати хора които се грижеха за комфорта ни през престоя там, както на управителя така и на жените които обслужваха регистратурата и спа центъра, служителите в лоби бара и музея
Впечатлена съм от топлото посрещане и бих се върнала отново ! :))
Покажи още ревюта