Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Тихия кът:
Всички оферти
Много красиво и спокойно място. Вкусна храна. Стаите са чисти. Персоналът изглеждаше сякаш им пречим.
Обслужването беше на ниво! Прекрасно и тихо местенце! Препоръчвам!
Невероятно място за почивка!
Хотелът беше чист и с приятна обстановка. Обслужването,обаче не беше каквото трябва..Първата вечер сервитьорът работеше все едно някой го е вързал насила..,въпреки оставеният му бакшиш от 10 лв. Втората вечер сервитьорката не върна ресто от една от поръчките с аргумен,че по-късно ще го направи.На следващата сутрин се направи на разсеяна и ние като културни,но "глупави" клиенти ни беше неудобно да си поискаме останалите пак около 10 лв. Нека се обърне внимание на персонала,че бакшишите са за доб
Всичко в комплекса е страхотно и отговаря на описаното в офертата.
Стаите имат нужда от освежаване, хотелската част по никакъв начин не отговаря на нивото на комплекса, много добре подържани тревни площи, вкусна храна, любезен персонал. Хубаво е да се помисли за малки футболни вратички, мрежа за волейбол и още няколко катерушки и пързалки за деца. Бихме се върнали, но комфорта в стаите трябва да бъде завишен.
Много приятно място. Предостатъчно зелена площ за игра и почивка. Бяхме с включени закуски и вечери-изключително богата вечеря и много вкусна.Спалнята беше удобна, банята чиста и широка.Единствено като голям минус отчитам, че входната врата, която е обща за стаите, много силно се затръшва след всеки, който мине и се събуждахме често.
Всичко беше супер 👍. Имам някои незначителни забележки, но на фона на тази красота 😍, те се губят 🙂
Покажи още ревюта