Отзиви от клиенти за Костадиновите къщи:
Всички оферти
Чудесно си прекарахме! Уникална гледка,хубав комплекс,вкусна храна.Много добър и отзивчив персонал.Горещо препоръчваме масажистката Стела. Джакузито и басейна са супер. Определено ще посетим отново.
Страхотно място в балкана. Бяхме с четири месечната си дъщеричка и изкарахме прекрасно. Имахме включени закуска, обяд и вечеря. Всичко беше вкусно и топло. Джакузите беше супер, ползвахме и външният басейн. Стаите са просторни и чисти. Добро обслужване, много усмихнат персонал. Препоръчвам, отново ще се върнем.
Много любезно обслужване, уютно и предразполагащо местенце.
Страхотно място ! Невероятно обслужване, изключително любезен персонал ! Прекрасна гледна и удобство ! Подходящо за домашни любимци, включително от към съобразителност ( в случая и от двете страни ).
Благодарим и до нови срещи !
Много ни хареса преживяването! Всичко беше на ниво - прекрасен хотел, вежлив персонал, добри условия и хигиена, чист въздух и уникалната българска природа!
Беше великолепно , останахме много очаровани. Посрещнаха ни топло и уютно. Храната беше страхотна, порциите бяха обилни.Персонала е изключително възпитан и усмихнат .И не на последно място - гледката е уникална. Чистият въздух ни се отрази много добре. Очаквайте ни отново! ❤
Каквото и да кажем за това място малко ще е! Всичко от храната до персонал, стаи, спа център, басейни е уникално е!!! Това е любимото ни мястото вече!!!
Уникално място. Всичко е направено без компромис със качеството. Обслужването е на много добро ниво. Кухнята е много добра. Останахме много доволни.
Здравейте.
Горещо препоръчвам хотелът.
Останахме много много доволни!!!
Заслужава си цена качество.
Чисти стаи,Вкусна храна,Учтив персонал.!!!
Покажи още ревюта