Отзиви от клиенти за Хотел Родопски дом****:
Всички оферти
Отзивчив персонал, много добро спа. Стаите на хотела са със старо обзавеждане. Чисто и подържано.
Aneta 5
Много приятно .Храната беше вкусна.Персонала много любезен.Пак ще го посетим
Хотелът е 4-звезден, но с 2 действащи звезди. Единствено персоналът беше ок, всичко друго - за двойка! Стаите бяха с петна по мокета на пода, стените целите в следи, а картината на телевизора беше или в зелено,или в червено. Храната - на късмет. С бланшираните картофи добре се бяха справили, но спагети не яжте! Маги фикс пасти да яде! Такава пародия на сос за спагети едва ли сте виждали. Надеждата за този хотел си е отишла още със смъртта на бай Тошо. Явно някой си изкарва добри пари от него. :)
Много добро място за отпускане и релакс. Подходящо за семейства. Храната вкусна и достатъчно. Персонала вежлив. Басейна топъл. Бих го посетила отново.
Хотелът е хубав. Стаите са големи, сравнително добре отоплени. Басейнът беше приятен, джакузито недостатъчно силно. Парната баня беше супер. Храната беше вкусна, макар и не с голямо разнообразие, ресторантът беше доста малък за размера на хотела. Едно от най - добрите предимства на хотела беше неговия персонал. Всички бяха внимателни, вежливи и позитивни. Като цяло луксът в хотела е за 3 звезди, но за цената, която платихме наистина си заслужаваше. Бихме посетили отново.
Хотелът е изключително занемарен! Мръсен мокет, мръсни стени... Матракът продънен и сложено някакво жалко подобие на топ матрак! Първият ден не ни почистиха стаята, докато не ги помолих, все пак с малко бебе кошът бързо се пълни. Храната не е лоша, но 3-4 вида основно, толкова салати и 2 гарнитури не са Ол Инклузив! Десертите - малко плодове и няколко пастички, целувки и подобни. Персоналът е вежлив и отзивчив, но не достига и по време на вечеря става опашка, хората се изнервят и има защо!
Покажи още ревюта