Новини 1
6230
Грабо на 10 години - над 650 хиляди доволни потребители и над 180 хиляди публикувани оферти Публикувано на 29 Септември 2020 от Десислава ·
През специалната 2020-та година любимият сайт за колективно пазаруване на България - Grabo.bg, стана на 10 години. Създаден през далечната 2010-та година с един офис и персонал от 6 човека, днес екипът на Grabo.bg наброява вече 75 човека и е разположен в 10 града. От 2014-та година сме част от голямото медийно семейство на Новa телевизия и Нетинфо.




За този период успяхме да публикуваме над 180 000 оферти в различни категории. Не спираме да се стараем да ви показваме интересни и различни предложения на цени с отстъпки. Специален отдел във фирмата се грижи цените да отговарят на изискванията ни и да са по-ниски от редовните. За нас е радост, когато доволни клиенти споделят за поредната си чудесна почивка, невероятна екскурзия или пък са останали приятно изненадани от ползвана услуга. За 10 години над 650 000 потребители избраха Grabo.bg, за да направят живота си по-лесен и по-интересен.



За да отпразнува своя рожден ден екипът на Grabo.bg избра 5-звездния хотел Райска градина в Свети Влас. Парти край басейна, голяма торта и красива заря бяха част от изненадите в 3-дневния уикенд, с който фирмата отбеляза своя юбилей.



Радваме се да споделим снимки от събитието с вас и да ви направим още веднъж съпричастни с нашия празник. А за да споделим повода и с вас, нашите потребители, организирахме томбола на сайта ни с много изненади и големи награди.











Морето, сините вълни и нашият морски екип:



Въпреки че намират най-добрите оферти за почивка, те всъщност много обичат да работят:



Екипи Пловдив, Плевен и Търново мерят сили, за да намират най-добрите оферти за вас:



Внимавайте, нашите копирайтъри имат остър език и голям запас от думички:



Екип QA е винаги нащрек:



Нашият съпорт екип в нужда се познава:



Запознайте се с Опознай.bg:



Нашите междузвездни програмисти:



Тези столичани не са ни в повече:



И основната причина да работим всички заедно:

Коментари
Страхотни сте!Да сте живи и здрави и все така усмихнати !С вашият енергичен,идеен екип от професионалисти вие правите живота ни по-хубав,по-цветен и по-щастливи!Благодарение на вашите оферти,ние можем да си позволим почивки и дестинации,за които сме си мечтали!Честит рожден ден " Грабо" , вие сте най-добрите!!!
Преди 3 години
Десислава, Димитър, azumi, mmm mmm и mmm mmm харесват това

Десислава Благодарим! :))

преди 3 години

mmm mmm e

преди 4 месеца