Новини
1117
Виж как можеш да помогнеш СЕГА на любимото си място с кампанията “Купи и подкрепи” Публикувано на 08 Април 2020 от Десислава ·
Извънредната ситуация изисква извънредни мерки и екипът на Grabo.bg повече от всякога е убеден в това. Докато си работим от вкъщи обаче, не спираме да мислим как можем да помогнем заедно на нашите бизнес партньори, които са ваши любими места за хапване, спорт, масажи и красота. Много от тях за представители на малкия и средния бизнес в България и именно те изпитват все по-голямо затруднение в условията на карантина и затворен работен процес. Затова решихме да стартираме кампанията “Купи и подкрепи” - за да останем заедно и след тази тежка ситуация!



Кампанията вече стартира на сайта ни, а сега ще ви запознаем каква е идеята й, как можете, като наши потребители, да се включите в нея и какво ще промени това. Кампанията обхваща не малък брой по-специални оферти, които са обозначени на сайта ни със стикерче “купи и подкрепи”. Цената на тези оферти е фиксирана и ви дава над 30% отстъпка в различни, любими ваши места за хапване, масажи, спорт и красота.

Закупувайки сега ваучер за любимо място във вашия град, ще можете да го ползвате в удобно за вас време до 30 декември 2020 година и то без допълнителни условия. Най-често това ще става, разбира се, след вдигането на карантината и връщането на бизнес акъм нормален работен режим. Как обаче помощта ви СЕГА ще се отрази на любимото ви място?



Целта на тази навременна помощ е да спаси много от тези бизнеси от вероятен фалит, осигурявайки им някакъв оборот и възможност да поддържат заетостта на хората си в този труден период. Тези ваучери ще представляват някакъв оборот за тях сега, когато те се опитват да не затворят врати завинаги. За да останем заедно - потребители и бизнес трябва да обединим усилията си, така мислим и действане ние.

Средствата, които ще вложите с тази помощ сега, са гарантирани. Ако в срока на валидност не успеете да се възползвате от ваучера поради невъзможност за изпълнение от страна на обекта, сумата ще ви бъде възстановена в пълен размер, без условия. Да останем вкъщи и да останем заедно! Повече за кампанията и самите оферти можете да видите на: https://grabo.bg/podkrepi