Категории

Виж 19 промоционални оферти за Уроци и курсове в Стара Загора »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Много позитивен, спокоен инструктор. Препоръчвам!
Много добър професионалист - спокоен и компетентен.Найстина научих доста неща и го препоръчвам на кандидат шофьорите и тези, който имат нужда от опреснителни курсове. Вдъхна ми спокойствие ,самочувствие и увереност.
Diana
5
Препоръчвам! Много добра оферта! Инструкторът водещ обучението е спокоен и компетентен млад човек. Осигурява спокойна атмосфера и вдъхва увереност при усвояване на уменията за шофиране.
Препоръчвам! Много спокоен и усмихнат инструктор. Вдъхна ми увереност.
Дълъг период от време се двоумих за тази оферта,имах нужда, но не бях решителна. От първото кормуване се убедих,че съм с точния инструктор за което благодаря от сърце на инстр.Стоян Стоянов . Вдъхна ми спокойствие ,самочувствие и увереност.Това ти е призвание ,млад си и ти желая много успехи!
irena
5
Много благодарим на инструктор Стоян Стоянов за успешно взетата шофьорска книжка. Препоръчваме го с 2 ръце.
Много полезен курс, както практически, така и теоритично. Инструкторът е много търпелив, с добър подход, професионалист. Благодаря!
Много благодаря на инстр.Стоян Стоянов за опреснителните часове които взех. Вдъхна ми спокойствие и увереност. Oт него научих много нови неща за шофирането. Искрени благодарности за неговото търпение и професионално отношение! Много успехи му пожелавам!!! Препоръчвам го на всички!
Изключително съм доволна от инстр.Стоян Стоянов! Бях на опреснителен шофьорски курс при него и ми обясняваше всичко много спокойно и подробно!Мога да се похваля , че веднага след курса се почувствах уверена и готова да шофирам , благодарение на него. Препоръчвам го с две ръце!
Невероятен инструктор! Спокоен, търпелив, с висок професионализъм! Подход към курсиста - деликатен, с чувство за такт. Убедена съм, че с помощта на Стоян Стоянов ще опресня уменията и ще съм подготвена за самостоятелно управление на личния автомобил. Дай-Боже всекиму такъв Инструктор! Препоръчвам!!!
За 3244 дни публикувахме 161202 оферти, които се разграбиха
7 082 800 пъти, спестявайки 143 613 78235 лв на 598 399 грабомани!