Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3487 търговски обекти 142500 оценки от клиенти 144595 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Lucho 2
За пореден път съм доволен и от автомивката и от храната и обслужването.
Прогресивно падащо качество. Ползвам услугите им от няколко години. В началото бях много доволен но всеки следващ път ставаше по зле. Върха бе вчера - некачествено измита кола, мръсотия по джантите. За жалост забравих да снимам пицата, но никога до сега не бях попадал на такава - много зле.
Nevena 1
За първи път съм толкова разочарована от услугата!Нещо е станало по време на вируса изглежда и просто ми върнаха колата в почти същия вид,в който я закарах (чиста, но прашна,защото 2 месеца не беше карана). ВИП "почистването" е Трагедия в точно 2 действия: Лека пароструйка и бегла прахосмукачка
Единствената ми забележка е,че празния ми багажник можеше да е почистен по-прилежно.
Работят добре, съвестно и в рамките на час човек си тръгва с чиста кола!
Страхотно обслужване и вкусна храна. Единственото неприятно е, че въпреки, че във ваучера е посочено изрично да се запише час за измиването, ни казаха, че часове не се записват и трябва да се отиде на място и да се чака..
iliq 5
Изискана и много добре приготвена храна! Стилен луксозен и лъскав ресторант! Прекрасно обслужване хубав персонал!
Оказа се невъзможно да ползвам ваучера - или беше затворено, или чистеха, или нямаше свободни места. За да ми върнат парите, се наложи да отида до ресторанта и да чакам дълго време сервитьорите да се съветват с управителя, който така и не се появи. Не мисля да отида пак.