Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Ползвала съм услугите на студиото и преди това - без ваучер и съм била доволна винаги. Сега ползвах ваучер за разпечатване на снимки и въпреки заетоста и това, че студиото не работеше известно време, успяха да изпълнят поръчката за по-малко от 24 часа. Служителката е много любезна и симпатична, и по
Изключително несериозно отношение, много зле изпълнена поръчка-изработката на магнита е под всякаква критика! Магнитът на снимката е тънък и слаб, изрязан е криво..! Не съм доволна и не бих поръчала повече!
MVP Studio София
Снимката пристигна с лошо качества и одраскана на няколко места. Магнита на снимката е тънък и слаб. Не съм доволна
MVP Studio София
Определено не съм доволна от крайния продукт .Правила съм много фотокниги при вас,но тази определено не ми хареса .Не може групови снимки да ги сложите в най малкия размер ,дори не се различават лицата!все пак най важно е да е направено професионално,вие сте хората с опита и усета точно как ще се
Deyan
1
Във Fuji на ул. Раковски няма адекватно осветление за снимки за документи, а цветовете при разпечатването са изключително тъмни и не стават за такъв тип снимки.
Непрофесионално отношение, некадърно. Повече не бих ги ползвал!
Ана е страхотен фотограф-изключително талантлива, ходила съм на 3 фотосесии досега, но снимките на Ана са на високо, а не на масово ниво и изключително професионални. Тя е много мила и отзивчива!
Изключително внимателна и всеотдайна жена. Правихме фотосесия на нашето бебче и въпреки че снимките не са готови все още, по време на сесията се отнесе много професионално и внимателно с нашето съкровище.
Имам единствена забележка, получих снимки които бяха залепени една за друга и при отлепянето, се скъсаха. И така няколко снимки ми бяха повредени.
Относно изпращането на снимки онлайн
За 3301 дни публикувахме 166174 оферти, които се разграбиха
7 232 738 пъти, спестявайки 145 459 20067 лв на 609 446 грабомани!