Обекти в Разлог

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 2042 оценки от клиенти 2091 ревюта от клиенти
Обекти в Разлог
Яна 4
Хотелът е чудесен,стаите са чисти. Храната беше много вкусна,имаше богат избор. През нощта нямаше парно и в стаята беше студено. СПА центърът беше чудесен. Останахме много доволни от почивката,като изключим проблема с отоплението :)
Terra Complex Разлог
Прекарахме добре. Хотелът е хубав
Terra Complex Разлог
Всичко беше хубаво, приятна атмосфера, чисти стаи. Но вътрешният басейн е много малък.
alex 4
Храната е вкусна на блок маса, има разнообразие. Стаите отчасти са чисти, в апартамента дивана беше прашен и чекмеджетата. Вратите и дръжките скърцат и не е приятно, но се свиква. Не ми харесва това, че няма топла връзка от апартаментите към спа центъра. Персоналът е любезен.
Terra Complex Разлог
Хотелът е много приятен, чудесен за семейства с деца.
Чисто е персонала е любезен. Отрицателното за нашя престои беше, че стаята въпреки завесите беше изключително задушна и топла, тъй като изложението и е такова, че пече почти цял ден(няма климатик), печеше слънце. Басейна беше чист, но малък за пълна заетост на хотела, за да стигнеш до шезлонга се изкачваш едно ниво, тъй като е в приземен етаж. Храната беше вкусна, но не ми хареса, че първата вечер свърши бързо(както и десерта), все едно ням
maia 4
Закупих ваучера за близки хора.Като цяло коментарите им са добри,но водата в басейна е била много студена и не е ставало за деца.Храната е била на ниво.
Действително гледката от апартамента в хотела е прекрасна и е една от причините да се възползваме от услугите на хотела отново. Много добро обслужване, добра кухня (за съпругът ми е отлична) и добра хигиена.

Забележки, които имаме и се отнасят по-скоро за второто ни посещение в хотела:
1. Нямаше посуда в апартамента. Очакванията бяха да има, както беше при първото ни посещение.
2. Шкафът под телевизора се разпадна и на практика бе неизползваем.
Terra Complex Разлог
Хотела не е лош, апартамента беше добре единствено не ми хареса в ресторанта бяхме с закуска и вечеря първата вечеря и първата закуска бяха на сет меню, при положения, че имаше достатъчно гости за блок маса! Иначе персонала е Ок СПА центъра не е от най-добрите водата на басейна беше топла!
Добро място за почивка и релакс. Като цялто останахме доволни. Апартамента беше добър, поддържан. Единствено чистотата не беше на необходимото ниво.
Външния басейн много добър, но определено студен. Релакс зоната е малка, но върши работа.
Храна доста еднообразна, но като за 5 дни беше Ок.
Персонала отзивчив. Единствено доста лошо впечатление ми направи барманката на бара в ресторанта. Всяка поръчка, която правех, като че ли от нейната заплата я плащах, а децата въобще не искаше да ги обслужва
3