Категории

Виж 28 промоционални оферти за Пазаруване в Пловдив »
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Телефона за връзка беше изключен, записването на час продължи няколко дена, след това се отмени, а в уречения ден закъсняха с 1 час. Няма много общо с професионално почистване, особено прозорците...
Deluxe Cleaning Пловдив
nina
1
Трагедия, не ползвайте. Дори собственичката се разкарва с обувки в апартамента. Наложи се аз лично да давам калцуни на на момичето. Стъклата отвън си измих сама, защото било студено, щяло да замръзне. Мих наравно с момичето и не замръзна. Стъклата се мият с хартия и препарат. Това е професионална ф
Deluxe Cleaning Пловдив
Момичетата бяха много учтиви. Като помисля как изглеждаше домът ни преди тях и след тяхната работа, съм много доволен от услугата. Не очаквайте чудеса, ако дълго сте занемарили дома си. Те не са ви виновни. Момичета, благодарим ви за всичко!
Deluxe Cleaning Пловдив
Jane
5
За втори път поръчвам от тази фирма. Отново съм доволна. Полилеят е хубав и осветлението в стаята значително се подобри. При изпращането на ваучера по и-мейл бях помолила да ми се обадят кога да очаквам доставката и това се случи. Коректни и точни.
Еlbulgaria Пловдив
anna
2
След прането на матрака, се появиха някакви тъмни петна. По-скоро се нацапа, вместо да се почисти. А изцапаното на стола, си остана и след прането. Общо взето става за освежаване, но нищо повече. Момичето беше много мило. Но услугата е далеч от търсеното качество.
Простете, но това НЕ е професионално почистване и въобще не е кристална чистота ! Почистване на баня за 25 минути, с гъбичка и малко вода ... почистване "отгоре". Единствено имаше приятен аромат и малкото препарат, който беше използван. Благодаря, но друг път - НЕ !
Датата за почистване беше променена 2 пъти. Някои от прозорците бяха пропуснати да се измият, други не бяха почистени добре. Плотовете под прозорците не бяха пиппнати. Препаратите бяха вода от чешмата в едно легенче, която се смени 2-3 пъти за всички прозорци. Не мога да кажа, че съм доволен.
Много мили и коректни ,почистването е перфектно.
Закупихме ваучер на 11.09. Получихме ден и час за посещение за 29.09. В този период 3-те ни малки деца се заразиха с шарка и до края на септември дома ни беше по карантина. Обадих се да отменя уговорката. На следващата дата се наложи да прибера от ясла две деца с повръщане и разстройство.
В интерес на истината бях притеснена за покупката, защото не бях си поръчвала полилей по интернет, но останах очарована. Много е красив, дори надмина снимката.Ще направи дома ми още по-уютен. Препоръчвам и на другите потребители да се насладят на качеството, което предлага фирма Еlbulgaria.
Еlbulgaria Пловдив
За 3270 дни публикувахме 163495 оферти, които се разграбиха
7 162 102 пъти, спестявайки 144 544 61647 лв на 604 269 грабомани!